Οι φακίδες στο πρόσωπο τις τελευταίες σεζόν αποτελούν ένα μεγάλο trend στο μακιγιάζ. Και μπορεί κάποιες από εμάς να έχουμε φυσικές φακίδες, αλλά ακόμα και αν δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, εμείς βρήκαμε τρεις τρόπο για να αποκτήσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα και να μοιάζει απόλυτα natural.

Τo μόνο που χρειάζεται είναι να προμηθευτείς τα beauty items που χρειάζεσαι και κάπως έτσι όλοι θα νομίζουν ότι έχεις φυσικές, χαριτωμένες φακίδες όπως αυτές που έχει  η αγαπημένη μας Meghan Markle.

Αδιάβροχο eyeliner

Ένα αδιάβροχο eyeliner σε απαλό καφέ ή σκούρο καφέ τόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για την δημιουργία ψευδών φακίδων. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείς αδιάβροχες φόρμουλες είναι σημαντικό να θυμάσαι  ότι μόλις τοποθετηθούν στο δέρμα αυτά τα προϊόντα, είναι λίγο πιο δύσκολο να αφαιρεθούν. Έτσι, σε αυτή την περίπτωση η ακρίβεια είναι το κλειδί για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα υπάρξουν κηλίδες ή μουτζούρες.

Κάνε απαλές, αχνές κουκκίδες στο δέρμα σου και στη συνέχεια επανάλαβε την διαδικασία με το eyeliner για να τονίσεις περισσότερο την κουκκίδα και να κάνε πιο ορατές τις φακίδες. Εάν χρησιμοποιήσεις  υγρό eyeliner, εφάρμοσε πρώτα σε μια χαρτοπετσέτα μερικές φορές για να βεβαιωθείς ότι το χρώμα ρέει στην σωστή ποσότητα.

Διάβασε ακόμα δύο tips για να κάνεις τις δικές σου φακίδες, στο elle.gr