Αυτή η 8χρονη μιμείται τη μητέρα της που δουλεύει από το σπίτι και σίγουρα θα ταυτιστείς

Videos

4moms team , 23-04-2021

Η 8χρονη Adelle αποφάσισε να μιμηθεί τη μητέρα της κατά τη διάρκεια μίας τυπικής ημέρας στο σπίτι. Η μητέρα της, Colleen Chulis, δουλεύει από το σπίτι και περνά τη μέρα της μεταξύ meetings, deadlines αλλά και τηλεκπαίδευσης της κόρης της. Η καθημερινότητά της είναι χαοτική και μας θυμίζει κατά πολύ τη δική μας.

Όμως, όταν η Adelle έκανε τη μίμηση πράγματι ταυτιστήκαμε και ξεκαρδιστήκαμε, γιατί πράγματι είναι η τέλεια μίμηση του πως είναι πλέον οι ημέρες των μαμάδων που εργαζόμαστε από το σπίτι.

Η Chulis είναι Vice President μίας εταιρείας πωλήσεων και είπε για το video: «Είμαι καθημερινά σε meetings και καθώς δουλεύω με πελάτες είμαι για πολλή ώρα στη τηλέφωνο. Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι όταν πρέπει να κάνω μία παρουσίαση σε Power Point και τα παιδιά μου θέλουν παγωτό. Συνήθως, μου στέλνουν σημειώματα κάτω από την πόρτα. Αυτή είναι η καθημερινότητά μου».

Επίσης, δήλωσε πως πρόσφατα ο σύζυγός της επέστρεψε στην εργασία του -είναι προπονητής μιας Πανεπιστημιακής ομάδας ποδοσφαίρου- και έτσι, έχει μείνει σπίτι με τα δύο παιδιά τους εκείνη.

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES