Kριθαράκι με καρότο, αγκινάρες και πράσο μας προτείνει ο σεφ Μάκης Γεωργιάδης.

Ο χρόνος προετοιμασίας είναι μόλις 15 λεπτά και μία συνταγή ιδανική για vegetarians, vegans και όσους νηστεύουν.

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά

Υλικά για 4 μερίδες

500 γρ. κριθαράκι χοντρό
10 αγκινάρες ψιλοκομμένες
200 γρ. καρότα σε κύβους
2 πράσα ψιλοκομμένα
ξύσμα από 1 λεμόνι
1/2 ματσάκι άνηθο
1 σφηνάκι ούζο
200 ml ζωμό λαχανικών
6 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι

 

Την εκτέλεση της συνταγής μπορείτε να τη διαβάσετε στο hello.gr