Κάτια Ζυγούλη: Η καραντίνα, ο Σάκης και η καθημερινότητα στο σπίτι με τα τέσσερα παιδιά

Διασημοι

hello.gr , 09-04-2021

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης, η Κάτια Ζυγούλη που μίλησε για την καραντίνα, τον Σάκη Ρουβά και την καθημερινότητα στο σπίτι με τα τέσσερα παιδιά τους, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον μικρό Απόλλωνα.

Στην αρχή της κουβέντας της με τη Φαίη Σκορδά είπε : «Όταν πήγα να σκάσω μύτη έξω από το σπίτι ήρθε ο κορονοϊός».

Μιλάει για την εμπειρία της μητρότητας

Για την εμπειρία της μητρότητας όταν ήρθε στον κόσμο η πρωτότοκη κόρη της, Αναστασία, δήλωσε: «Είναι σαν να δίνουν ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο και να μην ξέρεις να οδηγείς. Όταν έχεις ένα μωράκι στα χέρια σου, πραγματικά δεν ξέρεις τι να κάνεις. Στο τέταρτο ήταν τελείως διαφορετικά. Ο Απόλλωνας πάει στον αυτόματο, παίζει, τρώει! Το πρώτο το κάνεις βασίλισσα. Στη συνέχεια, μοιράζεις την ενέργεια σου και την προσοχή σου εκεί που χρειάζεται. Οι μαμάδες έχουμε ένα ένστικτο που καταλαβαίνεις που πρέπει να δώσεις έμφαση».

Και πρόσθεσε: «Έχω επιλέξει να είμαι στο σπίτι. Αλλά πάντα έχεις ανάγκη για το δικό σου δημιουργικό χώρο. Όταν γυρνάς σπίτι μετά τη δουλειά έχω τόση ενέργεια και χαρά να τη δώσω στα παιδιά, που δεν την έχω όταν είμαι όλη μέρα μέσα στο σπίτι.»

Διαβάστε στο hello.gr πώς πέρασε η οικογένεια Ρουβά στην καραντίνα