Γονείς για δεύτερη φορά ετοιμάζονται να γίνουν σε λίγους μήνες  Ευτύχης Μπλέτσας και η σύζυγός του, Ηλέκτρα.

Το ζευγάρι θα υποδεχθεί το δεύτερο παιδάκι τους σε λίγο καιρό και την είδηση ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του «Happy Traveller», μιλώντας την Πέμπτη 18 Μαρτίου στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Λίγη ώρα αργότερα, η Ηλέκτρα ανήρτησε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Στο στιγμιότυπο αγκαλιάζει τρυφερά το μικρό baby bump της και γράφει:

«Το γεγονός ότι τόσο καιρό δεν μοιράστηκα μαζί σας το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης μου, είναι καθαρά και μόνο γιατί ήθελα να καταστήσω σαφές ότι η προσωπική ζωή μας δεν είναι αυτό για το οποίο θέλουμε να μιλάμε. Η προσωπική ζωή είναι κάτι που το ζούμε, όχι κάτι που «προωθούμε». Η δουλειά μας είναι το ζήτημα και αυτό μοιραζόμαστε μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια.

Το μάθατε με τον τρόπο που το μάθατε, αλλά παρόλα αυτά παραμένει ένα ΥΠΕΡευχάριστο γεγονός που μας έχει γεμίσει με χαρά και αισιοδοξία. Ευχαριστώ προσωπικά για τις γλυκές ευχές και εφόσον έχω την προσοχή σας θέλω να σας πω κάτι:

Ξέρω ότι ο καθένας από εμάς βιώνει τις δικές του δυσκολίες μέσα απ’ αυτή την πανδημία και το τελευταίο που θα τον ενδιέφερε είναι ίσως ποια είναι έγκυος, σε τι μήνα βρίσκεται ή τι έφαγε για πρωινό. Τα θεωρώ ανούσια όλα αυτά να σας πω την αλήθεια. Όλη αυτή η αλόγιστη και χωρίς νόημα υπερπροβολή για θέματα που σε τελική ανάλυση δεν αφορούν κανέναν παρά το ίδιο το ζευγάρι.

Θεωρώ πολύ πιο ουσιώδες να γεμίζουμε τις ώρες της καραντίνας σας με ταξίδια, να σας ταξιδεύουμε νοερά και να παίρνουμε μαζί μας σε μέρη που όταν τελειώσει όλο αυτό θα πάτε και εσείς και να σας κάνουμε να ξεχάσετε λίγο όλο αυτό τον παναζουρλισμό που ζούμε. Αυτό είναι το νόημα για μένα.

Βέβαια θα γίνουμε και επίσημα πια Fantastic 4! Και αυτό μας κάνει καταχαρούμενους.

Εύχομαι υγεία σε όλους και πολλά χαμόγελα!

Και ναι.. με άλλο ένα ακόμη ΥΠΕΡΜΕΛΟΣ στην οικογένειά μας σύντομα.

Στέλνω τα φιλιά και την αγάπη μου.

Υ.γ. Εδώ που τα λέμε Fantastic 5 είμαστε αφού έχουμε και τον Ηρακλαρα μας».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E L E C T R A A S T E R I (@electra_asteri)

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES