Η Charlize Theron περιγράφει τέλεια αυτό που μας έχει λείψει στην πανδημία

Διασημοι

hello.gr , 16-03-2021

Με αφορμή τον έναν χρόνο που συμπληρώθηκε από τότε που η πανδημία του COVID-19 σκέπασε ολόκληρο τον πλανήτη με οδυνηρές απώλειες και συνέπειες και η Charlize Theron θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

 Ένα μήνυμα βαθιά ανθρώπινο που σίγουρα θα ταυτιστείς: “Ξέρετε τι μου λείπει απελπισμένα; Οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ» έγραψε στο προφίλ της στο Instagram.

Και συνέχισε: «Πιστέψτε με, μου αρέσει να αφιερώνω μια μέρα στον εαυτό μου, βλέποντας ριάλιτι ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου. Αλλά μετά από έναν χρόνο που δεν βλέπω σχεδόν κανέναν πρόσωπο με πρόσωπο, το έχω βαρεθεί. Μου λείπει η ενέργεια του να καταλαμβάνω τον ίδιο φυσικό χώρο με τους ανθρώπους που αγαπώ, ο ενθουσιασμό του να ταξιδεύω για να δω αυτούς τους ανθρώπους –– κάτι που απλά δεν μπορεί να αντικατασταθεί από το Zoom” εξομολογείται η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός. Και συνέχισε: “Περάσαμε έναν ολόκληρο χρόνο στην “χώρα του COVID-19″ και έχουν περάσει πάνω από 2 χρόνια από τότε που βρέθηκα τελευταία φορά στην πατρίδα μου, τη Νότια Αφρική. Αυτό είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχω μείνει μακριά».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Hello.gr