Υπάρχει μια πολύ ωραία Χριστουγεννιάτικη παράδοση στην Αγγλία που μεγάλωσα για τα μικρά παιδιά. Αυτό του Χριστουγεννιάτικου ξωτικού, με τα χαριτωμένα μικρά πρόσωπα, τα ψιλά ρούχα και το γιορτινό ριγέ πουλόβερ και καλσόν.

Τα ξωτικά γεμίζουν με τη γοητεία των Χριστουγέννων.

Πίσω από αυτό το αναιδές μικρό πρόσωπο βρίσκεται η Σάρα, μια μαμά δύο παιδιών, που ήθελε να προσφέρει μια μαγική Χριστουγεννιάτικη παράδοση στα παιδιά της με τη μορφή ενός Ξωτικού για τα Χριστούγεννα.

Αλλά ποιος είναι το ξωτικό των Χριστουγέννων; Γνωρίζουμε ότι αγαπούν τα cookies και παίζουν παιχνίδια. Το πιο σημαντικό, το Χριστουγεννιάτικο ξωτικό μας είναι πραγματικά καλό στο να βλέπει τη συμπεριφορά των παιδιών και να την αναφέρει στον Άγιο Βασίλη. Τα Χριστουγεννιάτικα ξωτικά είναι επίσης αρκετά καλά στο να προκαλούν λίγη αναστάτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν κανείς δεν παρακολουθεί, οπότε προσέξτε!

Ξεκινήστε τη δική σας σύγχρονη οικογενειακή παράδοση του Χριστουγεννιάτικου ξωτικού και φέρτε διασκέδαση, μαγεία και περιπέτεια στο σπίτι σας κάθε χρόνο υιοθετώντας το δικό σας Elf για τα Χριστούγεννα.

Είναι ο τέλειος τρόπος να δημιουργήσετε μαγικές αναμνήσεις για τα μικρά παιδιά.

Κλειώ Καλούδη
Κλειώ Καλούδη
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES