Ένα από τα πιο ζηλευτά σώματα στον χώρο του modeling είναι σίγουρα αυτό της Gisele Bundchen.

Η ίδια δηλώνει πιστή οπαδός της υγιεινής διατροφής και του clean eating. Η γαλλική εκδοχή της Vogue συνομίλησε με τον διατροφολόγο της οικογένειας και σεφ, Allen Campbell, ο οποίος μοιράστηκε τα έξι διατροφικά μυστικά του μοντέλου.

Πρωινό γεμάτο βιταμίνες

«Γύρω στις 6:00, ξυπνάει η οικογένεια και θέλουν ένα πρωινό γεμάτο βιταμίνες και λαχανικά. Η μέρα ξεκινά με ένα ποτήρι ζεστού νερού με λεμόνι. Στη συνέχεια προχωράμε σε έναν φυσικό χυμό ή smoothie με φρούτα. Το brunch τους αποτελείται από φρούτα, αυγά, ψωμί χωρίς γλουτένη και βούτυρο καρύδας. Τα Σαββατοκύριακα στον Tom (Brady) αρέσει να τρώει pancakes βρόμης», δηλώνει ο Allen.

Τα γεύματά τους έχουν πολλά λαχανικά

Είτε πρόκειται για ένα κυρίως γεύμα ή ένα σνακ, τα λαχανικά και τα φρούτα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής διατροφής τους. Τα γεύματα συνοδεύει μία σαλάτα με βιολογικά λαχανικά, ενώ για σνακ το μοντέλο προτιμά φρούτα με πολλές βιταμίνες όπως οι φράουλες, τα μούρα και τα ακτινίδια.

Γεύματα με superfoods

Εκτός από τα βιολογικά λαχανικά, η οικογένεια θέλει τα γεύματά της να είναι γεμάτα superfoods. Καφέ ρύζι, κινόα και σπόρους chia. Επιπλέον, τα περισσότερα μαγειρεύονται με λάδι καρύδας, ενώ στο σπίτι τους δεν υπάρχουν τρόφιμα με λευκή ζάχαρο και λευκό αλεύρι.

Περιορισμός του κόκκινος κρέατος

«Δεν τρώνε τις ίδιες ποσότητες κόκκινου κρέατος που έτρωγαν παλαιότερα. Πλέον, καταναλώνεται μόλις μία φορά τον μήνα. Τα γεύματά τους αποτελούνται από σαλάτα, σιτηρά, σπόρους, ψάρι -κυρίως σολομό- και βιολογικό κοτόπουλο», αναφέρει ο Allen.

Early dinner

Ο σεφ δηλώνει πως η οικογένεια φροντίζει να τρώνε το βραδινό τους νωρίς. Μεταξύ 17:30 και 18:00 ώστε να έχει γίνει η πέψη εωσότου πάνε για ύπνο.

Cleanses

Το τελευταίο μυστικό είναι πως φροντίζουν να κάνουν detox cleanse περίπου δύο φορές τον χρόνο. Ένας συνδυασμός detox cure σε έναν wellness προορισμό για ένα Σαββατοκύριακο είναι ο τέλειος τρόπος να κάνουν reset. Η φυσική και πνευματική αποτοξίνωση βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα και όπως αναφέρει ο Allen, είναι ο λόγος που αρρωσταίνουν σπάνια.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES