Οι κούνιες απο ελαστικά προσφέρουν πολλές παραλλαγές στον τρόπο με τον οποίο μπορούν να παίξουν τα παιδιά. Είτε μπορούν να καθίσουν στην κούνια ή ακόμη και να σταθούν πάνω της. Η Ella Claire Inspired μοιράζεται πώς πρόσθεσε μια κούνια από ελαστικών στην αυλή της.

Πρώτα χρειαζόμαστε ένα λάστιχο που μπορούμε να το βρούμε σε ένα βουλκανιζατέρ.

Η Ella ήθελε μια μπλέ κούνια και αυτό το βήμα αποδείχθηκε πολύ γρήγορο και εύκολο και αξίζει απόλυτα το μοναδικό τελικό αποτέλεσμα!

Ξεκίνησε καθαρίζοντας ελαφρά το εξωτερικό του ελαστικού, βουρτσίζοντας με ένα στεγνό πανί. Εάν το ελαστικό σας είναι πολύ βρώμικο, ίσως χρειαστεί να το πλύνετε το σαπούνι και το νερό.

Ψέκασε το ελαστικό με δύο καλές στρώσεις ενός χρώματος σε σπρέι. Χρησιμοποίησε περίπου 2 1/2 κουτιά συνολικά. 

Τελειώνοντας το βάψιμο, το άφησε να στεγνώσει όλη τη νύχτα.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα καλό συμπαγές κλαδί από ένα δυνατό δέντρο. Το κρέμασε σχετικά χαμηλά στο έδαφος επειδή τα παιδιά της είναι ακόμα αρκετά μικρά. Το κρέμασε επίσης αρκετά μακριά από τον κορμό για να μην χτυπάνε όταν κουνιούνται. Τύλιξαν το σχοινί γύρω από το ελαστικό μερικές φορές και ο μπαμπάς της έκανε έναν κόμπο για να το δέσει στο δέντρο. Εάν πρόκειται να φτιάξετε μια κούνια με ελαστικό και δεν έχετε έναν μπαμπά που είναι καλός με τους κόμπους για να το κρεμάσει για εσάς, μας συνιστά να ερευνήσουμε ποιος κόμπος θα είναι ο καλύτερος για το έργο μας.

Πηγή: www.ellaclaireinspired.com

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES