Νίκη Λυμπεράκη: «Δε συμφωνώ πως η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι η πιο ευτυχισμένη φάση»

Διασημοι

4moms team , 27-05-2020

Η δημοσιογράφος και anchorwoman του OPEN, Νίκη Λυμπεράκη, ετοιμάζεται σε λίγους μήνες να κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.

Μαζί με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Χατζόπουλο, θα γίνουν γονείς μέσα στο καλοκαίρι.

Η Νίκη Λυμπεράκη δηλώνει ευτυχισμένη αλλά και με αρκετό άγχος γι αυτόν τον νέο ρόλο και μίλησε με ειλικρίνεια στο περιοδικό «Τηλέραμα» σχετικά με την περίοδο της εγκυμοσύνης που διανύει.

 

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 38 χρόνια στην Αθήνα. Δηλώνω υπερήφανη Λευκαδίτισσα 100%.

ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ να μεγαλώσω με λίγα από αυτά που μετριούνται και με άπειρα από εκείνα τα σπουδαιότερα που δεν ζυγίζονται στη ζωή μας. Πήρα πολλή αγάπη και έμαθα από παιδάκι και στα εύκολα και στα δύσκολα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ με βρίσκει σε φάση πρωτόγνωρη. Προσεχώς μαμά λοιπόν, με κοιλιά φουσκωμένη, με χαρά μεγάλη για το μωρό μας, που έρχεται το καλοκαίρι, με αρκετό άγχος για τον κωρονοϊό και με ανυπομονησία για τη νέα φάση της ζωής μας.

ΛΕΝΕ ΠΩΣ η εγκυμοσύνη είναι η πιο ευτυχισμένη φάση στη ζωή μιας γυναίκας. Για χίλιους δυο λόγους πρακτικούς κυρίως διαφωνώ. Κάθε μέρα όμως συνειδητοποιώ πως μπορεί να είναι η πιο ενδιαφέρουσα (ίσως γι’ αυτό να τη λένε κι έτσι, τώρα που το σκέφτομαι!). Κάθε μέρα επαναπροσδιορίζω τη σημασία και τις διαστάσεις των πραγμάτων. Σπουδαία υπόθεση!

ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΜΟΝΟ πράγματα εκτός δουλειάς. Ταξίδια, στιγμές, χαρές και γέλια με τους αγαπημένους μου για πολλά πολλά χρόνια. Ίσως και μια χειρωνακτική και μοναχική δουλειά σε περιβάλλον πολύωρης σιωπής στο μέλλον, που να εξασφαλίζει όμως και τα προς το ζην. Δύσκολο…

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES