Νονοί: Πως να δώσετε τη λαμπάδα και το δώρο στα βαφτιστήρια σας

Γενικώς & Αορίστως

Tι γίνεται με τις λαμπάδες στην εποχή του κορωνοϊου; Σε δύο εβδομάδες είναι η Μεγάλη Εβδομάδα και όσοι είμαστε νονοί έχουμε αρχίσει ήδη να κοιτάμε λαμπάδες και δώρα για τα βαφτιστήρια μας. Όμως, στην εποχή του social distancing, πόσο εύκολο είναι αυτό; Ευτυχώς, η τεχνολογία προσφέρει λύσεις για όλα και κυρίως, για να είμαστε σε επαφή κάθε ώρα της ημέρας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Αν είσαι νονά τότε ξέρεις πως το βλέμμα και το χαμόγελο του βαφτιστηριού σου όταν του δίνεις τη λαμπάδα και τα δώρα είναι ανεκτίμητα. Φέτος, μπορείς να επιστρατεύσεις τις online αγορές ώστε το βαφτιστήρι σου να έχει εγκαίρως τη λαμπάδα του. Σέρφαρε για λίγη ώρα στα Online stores και επίλεξε το καλύτερο δώρο. Στη συνέχεια, πάτα την επιλογή «για δώρο» και ως διεύθυνση αποστολής βάλε το σπίτι του. Ενημέρωσε και τους γονείς ώστε να περιμένουν το δέμα και…voila!

Μην το αμελήσεις πολύ καθώς υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στις παραδόσεις, αφού οι δουλειά των ταχυμεταφορών έχει αυξηθεί κατά 30% τώρα που όλοι μας «Μένουμε Σπίτι».

Τατιάνα Τζινιώλη
Τατιάνα Τζινιώλη
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES