Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα δωρεάν μάθημα μπαλέτου για εγκύους αλλά και για μαμάδες με μωρά

Εδω Κερδιζεις

4moms team , 07-01-2020

Το Barre&Baby Greece σε συνεργασία με το 4moms.gr, προσφέρει σε μία νικήτρια ένα δωρεάν μάθημα μπαλέτου για εγκύους αλλά και για μαμάδες με το μωρό τους. Το δωρεάν μάθημα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιανουαρίου στις 10:30, στο Footsteps Dance Studio στο Νέο Ψυχικό.

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, ακολουθήστε τα βήματα:

1.Kάντε like στη σελίδα του Barre&Baby στο Facebook: https://www.facebook.com/barreandbabygreece/

2.Κάντε tag δύο φίλες σας

3.Αφήστε comment και κάντε δημόσια κοινοποιήση (share) της δημοσίευσης

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου και η νικήτρια θα ενημερωθεί από τη σελίδα του 4moms.gr στο Facebook.

Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στον χορό.

 

Για το Barre&Baby Greece:

Το Barre&Baby, το πρώτο μάθημα μπαλέτου για εγκύους και μαμάδες με μωρά σε μάρσιπο, έρχεται στην Ελλάδα!

Το Β&Β, που ξεκίνησε στο Λονδίνο από την Elisa Reinerio, απευθύνεται σε εγκύους και μητέρες και αποσκοπεί, μεσα από την ομορφιά και τη δύναμη του μπαλέτου, να τις βοηθήσει να έρθουν σε επαφή με το σώμα τους και το μωρό τους και να βιώσουν μια κατάσταση σωματικής και πνευματικής ισορροπίας. Καθώς μέσα από αυτή την ισορροπία νιώθουν πιο ελεύθερες να αγαπήσουν δίχως όρια.

Από τη στιγμή της σύλληψης, η κίνηση θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης ύπαρξης. Μέσα από την κίνηση εξελισσόμαστε, αλληλεπιδρούμε, δημιουργούμε σχέσεις με το περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω μας!

Ελάτε λοιπόν να χορέψουμε, να απαλλαγούμε από τις σωματικές εντάσεις, να διασκεδάσουμε, να έρθουμε σε επαφή με το σώμα μας και να δημιουργήσουμε μέσα απο ένα κινητικό διάλογο και μέσα από τη σωματική επαφή ένα ισχυρό δεσμό με τα μωράκια μας!

Καλώς ήρθατε στο Barre&Baby Greece!

Για την Αναστασία Φουλούλη:

Ονομάζομαι Αναστασία Φουλούλη και είμαι μητέρα δύο κοριτσιών, 2,5 χρονών και 5 μηνών.

Η ενασχόληση μου με το χορό ξεκίνησε από την ηλικία των 5 ετών. Μπαλέτο, σύγχρονο, jazz, creative dance, contact improvisation είναι μερικά από τα είδη χορού με τα οποία πειραματίστηκα.

Σπούδασα ψυχολογία και εκπαιδεύτηκα στην ψυχοθεραπεία Gestalt, μια προσέγγιση που προάγει την επαφή με το σώμα, τα συναισθήματά μας καθώς και τις σκέψεις μας πάντα σε αλληλεπίδραση με το περιβάλλον με σκοπό την επίτευξη μεγαλύτερης επίγνωσης και συνειδητότητας στις επιλογές μας.

Το πάθος μου και η μεγάλη μου αγάπη για τον χορό με οδήγησε σε μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στη χοροθεραπεία με σκοπό να μελετήσω εκτενέστερα τη σημασία της κίνησης, της έκφρασης μέσα από το σώμα.

Όταν έμεινα έγκυος στην πρώτη μου κόρη συνέχισα να αναζητώ εμπειρίες, μέρη, μαθήματα που μου επέτρεπαν να κινούμαι σεβόμενη τις αλλαγές που γινόταν στο σώμα μου. Έτσι ανακάλυψα το Β&Β! Η μαγεία του να χορεύω με τη μικρή μου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά, έχοντας την στο μάρσιπο, η επαφή, το δέσιμο με οδήγησαν στην απόφαση να εκπαιδευτώ και να γίνω πιστοποιημένη Β&Β δασκάλα έτσι ώστε να μοιραστώ αυτή τη μοναδική εμπειρία και με άλλες μαμάδες!

 

Info:

Τρίτη 14 Ιανουαρίου, 10:40

Footsteps dance studio:  Γρ. Ξενόπουλου 17, Νέο Ψυχικό 10.30-12.00.

https://www.facebook.com/barreandbabygreece/

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES