Μανούλα έγινε η Κάμερον Ντίαζ

Διασημοι

4moms team , 04-01-2020

Σε πελάγη ευτυχίας κολυμπάει η Κάμερον Ντίαζ η οποία καλωσόρισε το πρώτο της παιδί.

Η ηθοποιός, επέλεξε να γνωστοποιήσει η ίδια το ευχάριστο γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και να μοιραστεί μαζί τους τη χαρά της.

Η ηθοποιός και ο ρόκερ σύζυγος της Μπέντζι Μάντενμ τόνισαν στην ανάρτησή πως δεν θα «ανεβάσουν» ακόμα φωτογραφίες της κόρης τους, στην οποία θα δώσουν το όνομα Ράντιξ.

«Ευτυχισμένο το νέο έτος από τους Μάντενς! Είμαστε τόσο χαρούμενοι, ευλογημένοι και ευγνώμονες που μπαίνουμε στη νέα αυτή δεκαετία ανακοινώνοντας τη γέννηση  της κόρη μας, Ράντιξ Μάντεν. Έχει κλέψει αμέσως τις καρδιές μας και ολοκλήρωσε την οικογένειά μας. Ενώ είμαστε πολύ χαρούμενοι που μοιραζόμαστε μαζί σας αυτά τα νέα, νιώθουμε επίσης πολύ έντονα την ανάγκη να προστατεύσουμε την ιδιωτικότητα της μικρής μας. Γι’ αυτό δεν δημοσιεύσουμε φωτογραφίες της ή θα μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες εκτός από μια, το γεγονός είναι πραγματικά γλύκα. Κάποιοι θα μπορούσαν να την πουν απίθανη! Από την οικογένεια μας σε όλους σας, στέλνουμε την αγάπη μας και τις καλύτερες ευχές μας για ένα ευτυχισμένο νέο έτος και μια ευτυχισμένη νέα δεκαετία. Με εκτίμηση Κάμερον & Μπεντζι» έγραψε στην ανάρτηση της η ηθοποιός.

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES