Στήριξε αυτούς που τους στηρίζουν, η καμπάνια για το Άσυλο Ανιάτων

SOUL by ΒΙΒΗ

“Όσο υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να στηριχθούν στα πόδια τους, θα υπάρχουν κάποιοι άλλοι που επιλέγουν να τους στηρίζουν”

Άσυλο Ανιάτων, 125 χρόνια σιωπηλής προσφοράς

Μια ιδέα που ενέπνευσε το 1890 ομάδα Κυριών που ανήκαν στην Οργανωση «Αδελφότητα των Θυγατέρων του Επουρανίου Βασιλέως» βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τους Φιλάνθρωπους της Αθηναϊκής Κοινωνίας και έγινε πράξη με την σύσταση το 1893 του Φιλανθρωπικού Σωματείου με την επωνυμία «ΑΣΥΛΟΝ ΑΝΙΑΤΩΝ».

Εδώ και 125 χρόνια το Άσυλο Ανιάτων και το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίων Πασχόντων παρέχουν σε ανθρώπους που πάσχουν από χρόνιες νευρολογικές παθήσεις τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες διαβίωσης και πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 125 χρόνων, ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος, εμπνεύστηκε από τη δημιουργική ιδέα για το σενάριο της Μάρως Παναγιωτακοπούλου, και δημιούργησε ένα μοναδικό βίντεο  με στόχο να αναδείξει την προσφοράς του Ιδρύματος και να προτρέψει την ελληνική κοινωνία να το στηρίξει.

Στο βίντεο συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι χορευτές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής: Ντανίλο Ζέκα, Μαρία Κουσουνή και Βαγγέλης Μπίκος.

Ας στηρίξουμε όλοι αυτή την ενέργεια!

Στέλνουμε τη λέξη ΑΜΕΑ στο 19809

Στήριξε αυτούς που τους στηρίζουν

Χρέωση 2,5€/ SMS (2,0168€ + ΦΠΑ24%) – γραμμή βοηθείας: 210- 8646172

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την ολοκλήρωση της νέας πτέρυγας του νοσηλευτηρίου του Ασύλου Ανιάτων, που θα φιλοξενήσει 45 επιπλέον συνανθρώπους μας με ανίατες νευρολογικές παθήσεις.

 

Βιβή Μπασινά
Βιβή Μπασινά
Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε;
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES