Λευκά προβατάκια έχουν κλείσει τη λεωφόρο Κηφισίας

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 27-11-2019

Λευκά προβατάκια πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας αυτή την ώρα στη Λ. Κηφισίας. Συγκεκριμένα, έξω από το κατάστημα στρωμάτων Dimstel (Λ.Κηφισίας 15, Μαρούσι) υπάρχουν εκατοντάδες λευκά προβατάκια που διαμαρτύρονται καθώς πλέον οι πολίτες δεν τα χρειάζονται και δεν τα υπολογίζουν.

Επειδή με τα στρώματα Dimstel κανείς πια δεν τα μετράει για να αποκοιμηθεί, εκείνα έχουν πάρει πλακάτ στα χέρια και έχουν κατέβει για πορεία διαμαρτυρίας. «Αυτά τα στρώματα θα μας χωρέσουν όλους», «Φέρτε έναν φράκτη να τονε πηδήξουμε», «Ο ύπνος αυτός δε θα περάσει», είναι μερικά από τα…συνθήματά τους!

Αυτή είναι η νέα, πανέξυπνη καμπάνια της εταρείας στρωμάτων Dimstel. Τα στρώματα αυτά υπόσχονται τον πιο άνετο και ξεκούραστο ύπνο.

Ως γονείς, γνωρίζουμε πως ο ύπνος είναι πολύτιμος. Τόσο για εμάς, όσο και για τα μικρά μας. Τα στρώματα Dimstel εγγυώνται έναν ύπνο χωρίς να χρειάζεται να μετράς με τις ώρες προβατάκια για να κοιμηθείς.

Για τους γονείς, υπόσχονται νύχτες γεμάτες ξεκούραση και ποιοτικού ύπνου, ενώ για τα παιδιά έναν ύπνο που θα τους γεμίσει ενέργεια για την επόμενη ημέρα.

Η ελληνική εταιρεία στρωμάτων έχει ως κύρια φιλοσοφία της πως το κάθε στρώμα προορίζεται για έναν δικό τους άνθρωπο. Έτσι, το κάθε ένα από αυτά είναι κατασκευασμένο με τις καλύτερες πρώτες ύλες, όπως τα ελατήρια active spring, bonnell και pocket. Όλα τους, υπόσχονται τέλεια προσαρμοσμένη στήριξη του σώματος, ενώ η σειρά Dimstel sports είναι κατασκευασμένη ειδικά για όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Μαλλί, βαμβάκι, αλογότριχα, latex  απο φυσικό καουτσούκ, και ο κοκοφοίνικας, είναι υλικά που το κάθε ένα έχει ξεχωριστά χαρακτηριστικά, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το latex  έχει χαρακτηριστεί ως «η τέλεια ισορροπία» ανάμεσα στη φύση και την τεχνολογία.

Προέρχεται από τον χυμό του τροπικού καουτσουκόδεντρου και ως υλικό είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό, ενώ διακρίνεται για την ελαστικότητά του, τη δυνατότητα αερισμού του, τον αντιμυκητιακό και αντιβακτηριδιακό του χαρακτήρα και την ανθεκτικότητά του στη σκόνη και τα ακάρεα. Ενώ ο κοκοφοίνικας αποτελεί 100% ανανεώσιμο υλικό.

Στη Dimstel θα βρείτε το καλύτερο στρώμα για εσάς και τους αγαπημένους σας γιατί ένας ποιοτικός βραδινός ύπνος είναι η καλύτερη και πιο δυναμική αρχή για την ημέρα. Η ξεκούραση είναι το κλειδί για την επιτυχία όλων των project και των δραστηριοτήτων που έχουμε προγραμματισμένα.

 

Dimstel: Λ. Κηφισίας, Μαρούσι Αττικής

Tηλέφωνο: 2168002372

http://www.dimstel.gr/

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES