Οικογένεια αναζητά φωτογράφο για τα social media, ο οποίος θα μπορεί να λειτουργεί και ως βοηθός της μητέρας

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 18-11-2019

Αυτή είναι η αγγελία….

Η αγγελία μιας οικογένειας απο τη Νέας Υόρκη γίνεται viral  και απο τον τίτλο πιστεύουμε οτι έχετε καταλάβει τον λόγο… Ψάχνει να προσλάβει ένα πολυτάλαντο άτομο το οποίο θα είναι φωτογράφος, συντονιστής και βοηθός της μητέρας! 

Η καταχώριση δημοσιεύτηκε στο Craigslist, και λέει ότι ο ιδανικός υποψήφιος πρέπει να έχει δεξιότητες φωτογραφίας και επεξεργασίας φωτογραφιών και ειδικά εμπειρία φωτογραφήσεων μικρών παιδιών και οικογενειών.

Το άτομο θα πρέπει επίσης να είναι διαδίκτυο και Instagram καταλαβαίνω.

Αυτό που προκαλεί έκπληξη και κρυφά γελάκια είναι ότι η οικογένεια απο το Μανχάταν επιθυμεί τις ημέρες που ο φωτογράφος δεν θα συντονίζει τα Κοινωνικά Δίκτυα, θα βοηθάει την μαμά με τα παιδιά. 

Οι αντιδράσεις στο Twitter άφθονες.

 

 

Ο Θεός ας ελεήσει την ψυχή του ατόμου που θα πάρει αυτή τη δουλειά.

Ναι, επειδή ποιός φωτογράφος ειδικός στα κοινωνικά δίκτυα δεν θέλει να είναι και βοηθός μιας μητέρας! Τι ανοησίες.

Δεν είναι μόνο ΤΡΕΙΣ διαφορετικές δουλειές, αλλά ακούγεται σαν να περιμένουν να εργαστείς 50+ ώρες την εβδομάδα και υποθέτω ότι η ωριαία/ημερήσια αμοιβή θα είναι πολύ χαμηλή έστω και για την μία από τις θέσεις εργασίας. Οι πλούσιοι άνθρωποι αναμένουν το 200% από τον εργαζόμενο και σκέφτονται να πληρώσουν λίγο παραπάνω από μισθούς σκλάβων και είναι άδικο.

Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι? Είμαι αποσβολωμένος που υπάρχουν.

Η πρόσληψη βοηθού μητέρας πλήρους απασχόλησης; Βεβαίως. Εντάξει. Η φροντίδα των παιδιών είναι συχνά μια αγγαρεία. Αλλά “συντονιστής κοινωνικών δικτύων”;

Πηγή; foxnews.com

Photo by Eric Ward on Unsplash

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES