Επίσημη πρεμιέρα για την παιδική παράσταση «Συρανό ντε Μπερζεράκ»

Ωρα Για Θεατρο

4moms team , 07-11-2019

Στην παιδική σκηνή του θεάτρου Κάππα, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Συρανό ντε Μπερζεράκ”, σε σκηνοθεσία Ηλία Καρελλά. Το παρόν έδωσαν πολλοί άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, ανάμεσά του οι: Σπύρος Παπαδόπουλος, Στέφανος Κορκολής, Σοφία Μανουσάκη, Νότης Μαυρουδής, Μανώλης Μητσιάς, Ευάγγελος Μπουντούνης, Μάρω Ραζή, Μάξιμος Μουμούρης, Μαρίνα Καλογήρου, Ηλίας Ανδριόπουλος, Λίνα Σακκά, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Σαρακατσάνης, Αλεξάνδρα Ούστα, Έλενα Τυρέα κ.α.

Το αριστούργημα του Edmond Rostand “Συρανό ντε Μπερζεράκ”, στην βραβευμένη διασκευή για παιδιά και νέους του Jo Roets, σε απόδοση της Χαράς Γιαννακοπούλου, καταχειροκροτήθηκε από μικρούς και μεγάλους θεατές σε ένα κατάμεστο θέατρο!

Τον ήρωα με την πιο διάσημη μύτη στο παγκόσμιο θέατρο, τον ποιητή – ξιφομάχο Συρανό, ερμήνευσε μοναδικά ο Λευτέρης Ελευθερίου. Οι String Demons, το εκρηκτικό δίδυμο εγχόρδων που συζητήθηκε και αγαπήθηκε τα τελευταία χρόνια, έφερε ζωντανά στη σκηνή τη μουσική του «τρέλα», διασκευάζοντας αποκλειστικά για την παράσταση αριστουργήματα της κλασσικής μουσικής και όχι μόνο, με ροκ και ανατρεπτικό τρόπο! Μαζί τους εμφανίστηκαν οι ηθοποιοί: Κατερίνα Αθανασιάδη, Χρήστος Καπενής, Φάνης Παυλόπουλος και οι χορευτές Κατερίνα Γεβετζή, Ναπολέων Μανάτος.   

Η χορογράφος Αντιγόνη Γύρα, ζωντάνεψε με μαγικό τρόπο επί σκηνής εικόνες του έργου, με τους χορευτές από την ομάδα της «Κινητήρας Χοροθέαμα».     

Ο Ηλίας Καρελλάς συνδύασε επί σκηνής ηθοποιούς, χορευτές, ζωντανή μουσική και σύγχρονο θέατρο σκιών, με στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με την έννοια της διαφορετικότητας και της ουσιαστικής επικοινωνίας. Μα πάνω απ΄όλα, να μιλήσει για τον έρωτα και την ειλικρινή αγάπη, που έχει τη δύναμη να μας μεταμορφώσει και να μας απελευθερώσει.

Ταυτότητα παράστασης:
Συγγραφέας:  Edmond Rostand
Διασκευή: Jo Roets
Απόδοση: Χαρά Γιαννακοπούλου
Σκηνοθεσία/Σκηνογραφία/Φωτισμοί: Ηλίας Καρελλάς
Κίνηση: Αντιγόνη Γύρα
Κοστούμια: Γιωργίνα Γερμανού

Πληροφορίες:
Θέατρο Κάππα – Παιδική σκηνή Ηλία Καρελλά
Διεύθυνση: Κυψέλης 2
Πρώτη παράσταση: 29 Σεπτεμβρίου 2019

Παραστάσεις: κάθε Κυριακή στις 11.30 το πρωί για το κοινό και από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10.30 το πρωί οργανωμένες παραστάσεις σχολείων

Τιμές εισιτηρίων:

12€ (ενήλικας), 8€ (παιδικό, ανέργων, πολυτέκνων, τριτέκνων, ΑμεΑ, άνω των 65 ετών με την επίδειξη κάρτας)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
TICKET SERVICES
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 2107234567
Online: www.ticketservices.gr
και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

Πληροφορίες για την παιδική σκηνή / Κρατήσεις για σχολεία, συλλόγους και ομάδες: 210 7777104 & 210 7777124

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES