Ένα υπέροχο  «κόκκινο δωμάτιο» στην καρδιά του Κεφαλαρίου που θα γίνει το σπίτι όλων μας και θα γεμίσει  με μοναδικές μελωδίες από τον αγαπημένο μας συνθέτη.
 
Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τους φίλους του, τραγουδιστές και…μη, στο RED ROOM κάθε Σάββατο και Κυριακή σε ένα 3ώρο πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις και happenings, με τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει και τραγουδήσει, ανάμεσα σε αυτά και οι μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του.
 
Στην παρέα του  Γιώργου Θεοφάνους μια ομάδα νέων ταλαντούχων τραγουδιστών, που θα ενώσουν το κοινό σε μια μεγάλη παρέα με το ταλέντο τους και τις επιτυχίες του αγαπημένου συνθέτη.
 
H Όλγα Βενετσιάνου, η Βάλια Σωμαράκη, ο Βασίλης Πορφυράκης και ο Γιάννης Γρόσης πλαισιωνονται από μια σπουδαία 5μελή ορχήστρα (Βαγγέλης Ζαρμπούτης- μπουζούκι / Ηλίας Καλλίτσης -κιθάρα / Ανδρέας Νικόλης – κρουστά/τύμπανα / Νίκος Σταδιάτης – ακορντεόν /πλήκτρα /Αντωνία Τσολάκη -κοντραμπάσο  και βρίσκονται πάνω στην σκηνή σε μια διαρκή μουσική συνομιλία με τον συνθέτη.
 
Το ολοκαίνουργιο  «Red Room» , που υπογράφει ο Γιώργος Παντελούκας έρχεται δυναμικά στην Κηφισιά στον πρώτο όροφο του Cash. Εκεί όπου η μουσική ενώνεται με τiς  Asian fusion μεσογειακές γεύσεις του Βαγγέλη Λεούση  σε ένα ατμοσφαιρικά PRIVET σκηνικό. Στο Design του χώρου θα κυριαρχήσουν οι βελούδινες υφές και η ρομαντική διάθεση, με πρωταγωνιστές φυσικά το κόκκινο χρώμα! Ο μοναδικός αυτός χώρος θα συνδυάζει, τόσο με τα έπιπλά του όσο και με τις διακοσμητικές του πινελιές, το κλασικό με το σύγχρονο πνεύμα αισθητικής. Το εντυπωσιακό μπαρ και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός θα ολοκληρώσουν την αίσθηση του απόλυτα θεατρικού μαγαζιού.
 
Ο Γιώργος ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ και οι συνεργάτες του σας περιμένουν στην παρέα τους
ΑΠΟ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ (23:00)  ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ (21:00)
 
RED ROOM CASH
 
ΔΗΛΗΓΙΑΝΝΗ 54 ΚΕΦΑΛΑΡΙ
 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 2121004772
 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES