Τι θα έλεγες να μείνεις για μερικές ημέρες στο σπίτι της Barbie

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 21-10-2019

Με αφορμή τα 60α γενέθλια της εμβληματικής κούκλας της Mattel, η Airbnb σού δίνει τη δυνατότητα να μείνεις για μερικές ημέρες στο σπίτι της, στο Μαλιμπού.

Συγκεκριμένα, δίνεται η ευκαιρία σε έναν θαυμαστή να ενοικιάσει το σπίτι από την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, μέχρι την Τρίτη, με 120 δολάρια, δηλαδή 60 τη βραδιά. Μαζί του μπορεί να πάρει ακόμη τρία άτομα. 

Η συγκεκριμένη βίλα είναι πανομοιότυπη με εκείνη που «ζει» η Barbie εδώ και 60 χρόνια. Βρίσκεται μάλιστα στην καρδιά του Μαλιμπού και θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό. 

Η βίλα έχει μία εκπληκτική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό, περιλαμβάνει δύο κρεβατοκάμαρες, δύο μπάνια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, γήπεδο, μικρή κινηματογραφική αίθουσα, χώρο διαλογισμό πισίνα και πολλά άλλα. 

Ωστόσο το πιο ελκυστικό ίσως μέρος του σπιτιού είναι το δωμάτιο – ντουλάπα, που διαθέτει μια τεράστια γκαρνταρόμπα από κανονικών διαστάσεων ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της Barbie.

Η ενοικίαση συνοδεύεται επίσης από διάφορες δραστηριότητες, μεταξύ άλλων περιποίηση μαλλιών από την hairstylist των διασήμων Jen Atkin και μαθήματα ξιφασκίας από την Ολυμπιονίκη Ibtihaj Muhammad. 

 

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES