Κατερίνα Τσάβαλου: Μιλά για τη βάφτιση της κόρης της και τους διάσημους νονούς που είχε στο πλάι της

Διασημοι

4moms team , 28-09-2019

Μερικές ημέρες μετά τη βάφτιση της κόρης της, Μαριμέλης, η ηθοποιός μίλησε στο «Λοιπόν» για τη βάφτιση, την ανολοκλήρωτη εγκυμοσύνη που είχε πριν από την κόρη της αλλά και τους νονούς, τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη.

Πριν λίγες ημέρες βάφτισες την κόρη σου…

Περίμενα πολύ καιρό της βάφτιση της κόρης μου, γιατί ήθελα πολύ να πάρει την ευλογία το παιδί μου. Ήταν ένα ευχάριστο γεγονός που με συγκίνησε πάρα πολύ, να φανταστείς ότι έκλαιγα περισσότερο από τη Μαριμέλη, έτσι την ονομάσαμε, το οποίο προέρχεται από τα ονόματα Μαρία και Μελίνα. Το Μαρία είναι το όνομα της πεθερούλας μου, ενώ το Μελίνα το ήθελε ο Δημήτρης. Ήθελε να ονομάσει την κόρη μας Μελίνα, έτσι έγινε ένας συνδυασμός. Το παιδί είναι τώρα 20 μηνών. Τη βάφτισαν η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης, ότι καλύτερο μπορούσαμε να έχουμε, γιατί είμαστε φίλοι και πάνω απ’ όλα μας ενώνει αυτή η φιλία.

Είχες συμφωνήσει να βαφτίσουν το παιδί που “έχασες” ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου;

Ναι, από την πρώτη εγκυμοσύνη, αλλά το μωρό δεν κατάφερε να έρθει στη ζωή. Ακολούθησα την υπόσχεση που τους είχα δώσει τότε, να βαφτίσουν το παιδί μου. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι κάποιος σε νοιάζεται, σε σκέφτεται, είναι ανθρώπινο. Οπότε, ήξερα από την αρχή ποιοι θα είναι οι νονοί της κόρης μου. Μας πάντρεψαν και στον πολιτικό γάμο που κάναμε, πιο πολύ σαν πλάκα, γιατί τον πολιτικό γάμο τον κάναμε περισσότερο για τα γραφειοκρατικά.

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES