Διαγωνισμός: 2 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα παιδικό BubbleBalls Party

Εδω Κερδιζεις

4moms team , 23-09-2019

Το 4moms.gr ε συνεργασία με το BubbleBalls δίνουν την ευκαιρία σε δύο νικητές να διοργανώσουν το δικό τους, ονειρεμένο BubbleBalls παιδικό πάρτι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το BubbleBalls είναι μία εξαιρετική και πρωτότυπη ιδέα για το πάρτι του παιδιού σου και μπαίνοντας στην κλήρωση σου δίνεται η ευκαιρία να κερδίσεις ένα πάρτι που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Κάνετε like στη σελίδα του 4moms.gr στο Facebook.
 2. Κάνετε like & share το post του διαγωνισμού.
 3. Γράψτε σε comment την περιοχή που σας ενδιαφέρει (Αθήνα ή Θεσσαλονίκη)
 4. Κάνετε like στη σελίδα του BubbleBalls στο Facebook

Λεπτομέρειες για το BubbleBalls Party: Οι νικητές που θα προκύψουν μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν την ημερομηνία για τη διεξαγωγή του πάρτι. Ο αριθμός συμμετεχόντων για το πάρτι είναι 10 -20 παιδιά και θα έχει διάρκεια 1,5 ώρα.

Παρεχόμενες υπηρεσίες:

– Premium BubbleBalls 

– Συντονιστές/διαιτητές 

– Στήσιμο εξοπλισμού ( τέρματα, μπάλες, κορόνες κλπ)

-Προσκλήσεις BubbleBalls 

-Ρολόι BubbleBalls για τον/την εορτάζοντα/ζουσα

Το κάθε πάρτυ-δώρο είναι αξίας 250€ 

Όροι συμμετοχής:

 1. Το «4moms.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (4momsgr), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του 4moms.gr, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.
 2. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης facebook.com/ 4momsgrμέσω της επιλογής “like” και να σχολιάσει το post στο Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα 4moms.gr και τη σελίδα του BubbleBalls στο Facebook και έχει αφήσει το σχόλιο του στο συγκεκριμένο Post.
 3. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένα προφίλ) που θα αντιστοιχούν σε αυτούς τους αριθμούς θα είναι οι νικητές του διαγωνισμού.
 4. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 23 Σεπτεμβρίου 2019 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.
 5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 29/09/2019, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα http://www.facebook.com/ 4momsgr.
 6. Η κλήρωση θα αναδείξει 2 νικητές που θα κερδίσουν από ένα παιδικό πάρτι σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Οι νικητές πρέπει να επικοινωνήσουν με μήνυμα στο inbox αμέσως για να διεκδικήσουν το δώρο.
 7. Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.
 8. Με την υποβολή των προσωπικών δεδομένων του, κάθε συμμετέχων συναινεί ρητώς, κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, όπως τα προσωπικά δεδομένα του χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο το Διοργανωτή μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων αποκλειστικά και μόνο για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού και όσον αφορά στους νικητές και για την παράδοση των δώρων.
 9. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.
 10. Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.
 11. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.
 12. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

 

 

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES