

Αν κάθε φορά που βγαίνεις για brunch ζηλεύεις τις ομελέτες τους και αναρωτιέσαι ‘εσύ τι κάνεις λάθος’, το πιο πιθανό είναι πως συμβαίνει κάτι από τα παρακάτω ή και όλα μαζί.
-Το χτύπημα: Ξεκινάμε από τα βασικά. Όταν θες να πετύχεις την πιο αφράτη ομελέτα, τότε να χτυπάς τα αυγά με ένα απλό σύρμα και όχι με μίξερ ή πιρούνι.
-Τα σκεύη: Η ομελέτα πετυχαίνει μόνο αν χρησιμοποιήσεις αντικολλητικό σκεύος.
-Η φωτιά: Καλύτερα να την ψήνεις σε χαμηλή προς μέτρια θερμοκρασία, ανακατεύοντας την παράλληλα για να μη στεγνώσει. Χρησιμοποίησε μία σπάτουλα ή ένα πιρούνι.
-Το αλάτι: Και όμως, ήξερες πως πρέπει το αλάτι και τα υπόλοιπα καρυκεύματα να μπαίνουν πριν το μαγείρεμα; Καλύτερα να τα βάζεις όταν ακόμη ανακατεύεις τα αυγά.