Κοκκινομάλης είναι ο μικρός Άρτσι

Διασημοι

4moms team , 17-08-2019

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ, όλοι είχαν μια απορία: Σε ποιον θα μοιάσει το παιδί; Θα γίνει κι αυτός κοκκινομάλλης ή θα έχει πιο σκούρα επιδερμίδα σαν την μητέρα του; Πηγές από το περιβάλλον του βασιλικού ζευγαριού, μίλησαν στο περιοδικό People και δήλωσαν πως ο μικρός έχει τα χαρακτηριστικά κόκκινα μαλλιά του πρίγκιπα Χάρι.

 «Είναι ένα πολύ χαρούμενο μωρό» δήλωσε η πηγή για τον μικρό Άρτσι που γεννήθηκε στις 6 Μαϊου. «Έχει πανέμορφα ποδαράκια με πολλές δίπλες και τούφες από κοκκινωπά μαλλιά. Είναι πραγματικά αξιολάτρευτος».

Λίγες ημέρες μετά την γέννηση του μικρού Άρτσι, οι νέοι γονείς δεν ήταν σίγουροι αν έμοιαζε περισσότερο στην μητέρα του ή στον πατέρα του. «Ακόμα προσπαθούμε να το καταλάβουμε» είχε δηλώσει η Μέγκαν Μαρκλ στην παρουσίαση του Άρτσι σε αίθουσα του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Γουίνδσορ, μόλις λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του.

 «Όλοι λένε ότι τα μωρά αλλάζουν τόσο πολύ τις πρώτες εβδομάδες. Βασικά, αυτή τη στιγμή παρακολουθούμε τις αλλαγές που συμβαίνουν. Αλλά αλλάζει κάθε μέρα, επομένως ποιος ξέρει» είχε προσθέσει τότε ο πρίγκιπας Χάρι.

Αν είναι όντως κοκκινομάλλης ή όχι ο μικρός Άρτσι, οι λάτρεις της βασιλικής οικογένειας αναμένεται να το μάθουν πιθανότατα, στην πρώτη επίσημη «οικογενειακή» επίσκεψη στην Νότια Αφρική που θα πραγματοποιήσουν το φθινόπωρο.

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES