Η έκπληξη του Κιάνου Ριβς σε οικογένεια τρέλανε τα social media

Διασημοι

4moms team , 24-07-2019

Ο Κιάνου Ριβς ξετρέλανε για μία ακόμη φορά το διαδίκτυο, αφού καθυστέρησε να πάει στα γυρίσματα ταινίας στη Λουιζιάνα ώστε  να απαντήσει στο «καλωσόρισμα» μίας οικογένειας.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Stacey Hunt έμαθε πως ο ηθοποιός γυρίζει την ταινία «Bill and Ted Face the Music», κοντά στο σπίτι της. Τότε, ο 16χρονος γιος της πρότεινε να «καλωσορίσουν» τον ηθοποιό με ένα πλακάτ που πάνω του θα γράφει «Είσαι μαγευτικός» (σ.σ. φράση που του είχε φωνάξει ένας θαυμαστής στην Έκθεση Ηλεκτρονικής Ψυχαγωγίας, γνωστή ως Ε3).

Έτσι, η οικογένεια τοποθέτησε το πλακάτ στην αυλή του σπιτιού της και λίγες ώρες μετά, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο σημείο. Λίγο μετά η Hunt παρατήρησε τον Ριβς να στέκεται ανάμεσά τους.

Τότε, τον πλησίασε και του ζήτησε να υπογράψει πάνω στην ταμπέλα, πιστεύοντας πως εκείνος θα αρνηθεί ευγενικά. Ωστόσο, ο Κιάνου Ριβς δέχθηκε και έγραψε: «Stacey, εσύ είσαι μαγευτική».

«Όσα διαβάζετε για αυτόν στο διαδίκτυο, ότι είναι υπέροχος άνθρωπος με μεγάλη καρδιά, είναι αλήθεια. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ από τα λίγα λεπτά που πέρασα μαζί του» δήλωσε η Stacey Hunt στο CNNi.

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES