Ο τροχονόμος – ήρωας που έσωσε ένα βρέφος 12 ημερών

Videos

4moms team , 15-07-2019

Ήρωας είναι πλέον στη Νότια Καρολίνα ο τροχονόμος, Γουίλιαμ Κίμπρο. Ο τροχονόμος τιμήθηκε με μετάλλιο καθώς έκανε ανάνηψη σε ένα βρέφος 12 ημερών.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γουίλιαμ Κίμπρο σταμάτησε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο που έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα στο Σάμερβιλ της Νότιας Καρολίνα. Ένας από τους επιβάτες εξήγησε ότι έτρεχαν στο νοσοκομείο τη μικρή Ράιλι επειδή την ώρα που έπινε το γάλα της απ’ το μπιμπερό σταμάτησε να αναπνέει. Αμέσως ο τροχονόμος πήρε το βρέφος στα χέρια του και με απαλές κινήσεις του έξανε καρδιοπνευμονική ανάνηψη (ΚΑΡΠΑ).

Το βίντεο με τη σωτήρια επέμβαση έδωσε στη δημοσιότητα του γραφείο του Σερίφη της κομητείας Μπέρκλεϊ στη Νότια Καρολίνα.

 «Έλα μωρό μου, κλάψε, κλάψε να χαρείς. Έλα, άνοιξε γλυκιά μου τα ματάκια σου», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Αμερικανός. Όταν το βρέφος έβγαλε δύο μικρές κραυγές, ο τροχονόμος έσπευσε να καθησυχάσει τη μητέρα του που αγωνιούσε: «Μην φοβάστε, αφού κλαίει το παιδί, πάει να πει ότι αναπνέει».

Στον τροχονόμο απονεμήθηκε αργότερα μετάλλιο για τη διάσωση του βρέφους, ενώ όπως ανέφερε η εκπρόσωπος του σερίφη της κομητείας Μπέρκλεϊ «αστυνομικοί του τμήματος πέρασαν μετά από λίγες μέρες απ’ το σπίτι του παιδιού και διαπίστωσαν ότι χαίρει άκρας υγείας».

 

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES