Ψάρι Φέτα στο Χαρτί

Μαγειρευουμε

4moms team , 17-04-2019

Διαλέξετε το ψάρι της αρεσκείας σας και ξεκινήστε!

Υλικά

1/2 φλιτζάνι λάδι
6 κουταλιές χυμό λεμόνι
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
3 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κουταλάκι ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
2 ωμά κολοκυθάκια τριμμένα
Φετάκια λεμονιού για γαρνίρισμα

Προετοιμασία

Σε ένα ρηχό σκεύος ρίχνουμε το λάδι, το λεμόνι, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, τη ρίγανη και τον μαϊντανό και ανακατεύουμε καλά.

Πλένουμε τις φέτες του ψαριού, τις σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και τις τοποθέτουμε στη μαρινάδα για 1 ώρα στο ψυγείο γυρίζοντας τις φέτες που και που.

Παίρνουμε χαρτί ψησίματος και το κόβουμε σε τετράγωνα κομματάκια και τα βάζουμε ανά δύο.

Προαιρετικά βουτυρώνουμε.

Τοποθετούμε τα ψάρια στο χαρτί.

Ρίχνουμε το κολοκυθάκι στην μαρινάδα και ανακατεύουμε.

Μοιράζουμε αυτό το μίγμα πάνω στα ψάρια πριν τα κλείσουμε στο χαρτί. Κλείνουμε το χορτό και τα βάζουμε στο πυρέξ με το κλείσιμο προς τα πάνω.

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς περίπου για 30-40 λεπτά.

Αν έχουμε γλώσσα, ψήνουμε για λιγότερη ώρα.

Ανοίγουμε τα χαρτάκια, βάζουμε το ψάρι πάνω από την σάλτσα και γαρνίρουμε με φετάκια λεμονιού.

Σε περίπτωση που έχουμε σολωμό, αντί για μαϊντανό βάζουμε άνηθο.

Πηγή: www.aristonkitchen.gr

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES