Η JADE V. tales μας ετοιμάζει για την παραλία

Μόδα

4moms team , 11-04-2019

Η εταιρία JADE V. tales swimwear εδω και 4 χρόνια έχει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στο χώρο της μόδας με φανατικές πελατισσες όλων των ηλικιών.

Για τη φετινή σεζόν επέλεξε τη νικήτρια του Greece’s Next Top Model Ειρήνη Καζαριάν ως το πρόσωπο της καμπάνιας SS’19.

Πολλές αγαπημένες celebrities έχουν φορέσει και φωτογραφήθει με τα JADE V. tales,όπως η Αλέκα Καμηλά (πρόσωπο της 1ης καμπάνιας), η Αθηνά Οικονομάκου (πρόσωπο της 2ης καμπάνιας), η Κατερίνα Καινούργιου, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Ευαγγελία Αραβανή, η Εβελυν Καζαντζόγλου και πολλές άλλες.

Εκτος από τα πρωτότυπα patterns που χρησιμοποιούνται, τα μαγιώ JADE V. tales καινοτομουν στο εξης: μπορούν να συνδυαστούν με πάρα πολλούς τρόπους, αφού είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που δεν είναι απαραίτητο να αγοράσεις σετ.

Η σχεδιάστρια Jade Vukcevic, σύζηγος του γνωστού μπασκεμπολίστα Dusan Vukcevic, εμπνέεται καθημερινά απο τις διαφορετικές προσωπικότητες και σωματότυπους γυναικών γύρω της, τη χαρά που βγάζει η θάλασσα και το καλοκαίρι με τα έντονα χρώματά του.

Σκοπός της JADE V. tales είναι κάθε γυναίκα να αγαπήσει το σώμα της και να νιώσει ξεχωριστή φορώντας το μαγιώ της επιλογής της που σίγουρα θα βρει το σχέδιο που την εκφράζει μέσα από την πλούσια συλλογή SS’ 19.

Φέτος για πρώτη φορά η συλλογή εμπλουτίζεται με ρούχα που συμπληρώνουν την εμφάνιση της κάθε γυναίκας, όπως kimono και φορέματα.

Photo credit: Mara Desipris

jadevtales.com

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES