Ούτε μπλε, ούτε ροζ, αλλά μία συλλογή εξολοκλήρου αφιερωμένη στην ισότητα κυκλοφορεί η Celine Dion.

Η τραγουδίστρια συνεργάζεται με τους σχεδιαστές και συνιδρυτές της φάρμας NUNUNU, Αris Adler και Tali Milchberg, και κυκλοφορούν μαζί τη σειρά CELINUNUNU. Πρόκειται για μία σειρά ρούχων για παιδιά που είναι gender neutral και στοχεύει στο πλέον δε θα διαχωρίζονται τα αγόρια από τα κορίτσια με βάση τα ρούχα που επιλέγουν, αλλά θα υπάρχουν ουδέτεροι χρωματισμοί ώστε τα παιδιά να επιλέξουν αυτά που θέλουν να φορέσουν μακριά από στερεότυπα, προκαταλήψεις και «κανονικότητες».

H συλλογή απευθύνεται σε παιδιά από 0 έως 14 ετών και διαθέτει πάνω απο 70 σχέδια.

 Το δελτίο τύπου της εταιρείας αναφέρει:  «Η CELINUNUNU πιστεύει ότι η μόδα δημιουργεί έννοιες βαθιά μέσα στο μυαλό μας και αλλάζει τους τρόπους σκέψης. Επιδιώκει να απελευθερώσει τις δυνάμεις της δημιουργικότητας και της φαντασίας στα παιδιά, προάγοντας την ισότητα και την ευελιξία της σκέψης που επιτρέπουν στα παιδιά να αγκαλιάσουν πλήρως τον εαυτό τους. Ενθαρρύνει τις επιλογές των παιδιών να οδηγούνται από τη δική τους αληθινή ουσία. Το CELINUNUNU ενσαρκώνει την ιδέα ότι όλα είναι δυνατά».

Το πρώτο teaser για τη συλλογή κυκλοφόρησε και μάλιστα, δείχνει την τραγουδίστρια να συλλαμβάνεται αφότου «απομακρύνει» τα ροζ και τα μπλε ρούχα από τα μωρά στο μαιευτήριο.

www.celinununu.com

 

Τατιάνα Τζινιώλη
Τατιάνα Τζινιώλη
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES