Η δημιουργία ενός προϊόντος που διατηρεί την φυσικότητα των πρώτων υλών, είναι υγιεινό και ταυτόχρονα γευστικό είναι ένα σημάδι ότι οι άνθρωποι πίσω από αυτό το προϊόν σέβονται τις ιδιότητες και τα οφέλη του κάθε συστατικού που επεξεργάζονται καθώς και ότι η έννοια της ποιότητας κυριαρχεί σε κάθε τους απόφαση. Ο λόγος γίνεται για τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την εταιρεία The Nutlers. Αυτή η νέα ελληνική εταιρεία μας προσφέρει μια σειρά αλειμμάτων ξηρών καρπών που έχουν ως στόχο την δημιουργία προϊόντων χωρίς προσθήκη ζάχαρης, συντηρητικών και φοινικέλαιου.

Το όνομα της εταιρείας προέρχεται από τα συνθετικά nut και butlers καθώς οι εμπνευστές της θέλουν να τονίσουν την αγάπη τους και την εμπειρία τους στους ξηρούς καρπούς. Η αφοσίωση αυτή πηγάζει από την ιστορία της οικογένειας πίσω από τους Nutlers χάρη στην πολυετή ενασχόληση της με το εμπόριο και την επεξεργασία ξηρών καρπών για πάνω από 30 χρόνια με έδρα τον Βόλο.

Στους λίγους μήνες λειτουργίας οι Nutlers παράγουν ήδη 4 προϊόντα αλειμμάτων ξηρών καρπών: Βούτυρο αμυγδάλου κλασσικό, λευκό και με κακάο καθώς και βούτυρο κάσιους. Η εταιρεία έχει καταφέρει να προμηθεύσει τα προϊόντα της σε πολλά σημεία τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και ήδη σχεδιάζει την δημιουργία νέων καινοτόμων γεύσεων.

Τα προϊόντα παράγονται με την λιγότερη δυνατή επεξεργασία για να διατηρηθούν όλες οι θρεπτικές αξίες των ξηρών καρπών και είναι ιδανικά για χορτοφάγους αλλά και για αυτούς που αναζητούν νέες ιδέες για το πρωινό και τα ενδιάμεσα γεύματα.

Το κάθε προϊόν συνδυάζεται ιδανικά με το αγαπημένο σας ψωμί, το γιαούρτι ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε smoothies χυμούς. Δοκιμάστε το επίσης με αλμυρές γεύσεις όπως στην σαλάτα σας αλλά και σε sandwich ή κρέας. Ωστόσο μην εκπλαγείτε αν βρείτε τον εαυτό σας να το τρώει απευθείας από το βάζο όπως και εμείς.

Τι αγαπάμε στους the Nutlers

+ Τον νέο τρόπο που οι Nutlers μας συστήνει τους ξηρούς καρπούς
+ Τα προϊόντα που δεν περιέχουν ζάχαρη, συντηρητικά, αλάτι και φοινικέλαιο
+ Την φιλοσοφία της εταιρείας για την παραγωγή προϊόντων με εξαιρετικές πρώτες ύλες + Την εταιρεία που έχει έδρα και παραγωγή στην Ελλάδα

Θα βρείτε τα προϊόντα των Nutlers σε διάφορα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.thenutlers.com για να ενημερωθείτε για αυτά.

Επίσης ακολουθήστε την εταιρεία στα social media καθώς έχει καθημερινή παρουσία

Instagram: thenutlers

Facebook: nutlers

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES