Το Χρυσόμελο στο Revival Sankalpa στο Life Gallery

Ψωνιζουμε

4moms team , 29-09-2018

Το 4moms.gr και η δασκάλα yoga Μαριάννα Θυμιάκη, σας περιμένουν στο Life Gallery Hotel (Λεωφόρος Θησεώς 103, Εκάλη)  την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 έως τις 22:00 για Revival Sankalpa.

Καταξιωμένοι δάσκαλοι του χώρου, workshops, ομιλίες αλλά και eco market σας περιμένουν για να ανακαλύψετε την sankalpa που στη φιλοσοφία της γιόγκα ορίζεται ως η πρόθεση της καρδιάς μας.

Στο Eco Market θα βρείτε και τα προιόντα της εταιρείας Χρυσόμελο, η οποία συμμετέχει για δεύτερη φορά.

Για την εταιρεία:  Στο Χρυσόμελο διαθέτουμε μία άριστη ποικιλία ελληνικών, υψηλά πιστοποιημένων μελιών σε elite συσκευασίες, με αξιόλογη δραστηριότητα στην εγχώρια και διεθνή αγορά! Η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προιόντων μας, μας φέρνει ανάμεσα στις πρώτες επιλογές σε ελληνικό μέλι από επώνυμη εταιρεία. Χτίζουμε συνεργασίες με ήθος κι αποδοτική πορεία, με γνώμονα την ευχαρίστηση του καταναλωτή. Ενδεικτικά, εξάγουμε σε Ιαπωνία,  Τσεχία, Αγγλία, Ιρλανδία, Σουηδία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γερμανία, Αυστρία και Κύπρο. Στην Ελλάδα βρισκόμαστε σε επιλεγμένα delicatessen, στα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρετάννια, Hilton, Intercontinental καθώς και με την Autogrill στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Revival Sankalpa 

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES