Τα προϊόντα του «Herb House» θα βρίσκονται στο market του Revival Sankalpa by 4moms.gr

Ψωνιζουμε

4moms team , 28-09-2018

Το 4moms.gr και η δασκάλα yoga Μαριάννα Θυμιάκη, σας περιμένουν στο Life Gallery Hotel (Λεωφόρος Θησεώς 103, Εκάλη)  την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 έως τις 22:00 για Revival Sankalpa.

Καταξιωμένοι δάσκαλοι του χώρου, workshops, ομιλίες αλλά και eco market σας περιμένουν για να ανακαλύψετε την sankalpa που στη φιλοσοφία της γιόγκα ορίζεται ως η πρόθεση της καρδιάς μας.

Στο Eco Market θα βρείτε και όλη τη σειρά της εταιρείας Herb House.

Για την εταιρεία: Το κατάστημα αυτό δεν είναι απλά ένα κατάστημα προσπαθεί να γίνει η κιβωτός της ελληνικής χλωρίδας με ποικιλίες που εξαφανίζονται σιγά σιγά με τον καιρό και όπου είναι μοναδικές σε ολόκληρο τον κόσμο !

Η χώρα μας διαθέτει πλούτο διαφορετικών ποικιλιών εξαιρετικής ποιότητας βοτάνων, τσαγιού αλλά και μελιού, που πηγάζει από την εξίσου μοναδική χλωρίδα της, κατέχοντας μάλιστα το 50% της βιοποικιλότητας των ειδών αυτών στην Ευρώπη, παρά την τόσο μικρή της έκταση.

Πρόκειται ωστόσο για έναν «κρυμμένο» θησαυρό που δεν έχει δυστυχώς αξιοποιηθεί μέχρι σήμερα στο βαθμό που του αρμόζει, παρά το γεγονός ότι οι πρόγονοί μας είχαν ανακαλύψει ήδη από την Αρχαιότητα τις θεραπευτικές δράσεις των προϊόντων αυτών και τα χρησιμοποιούσαν για ίαση, καλλωπισμό και όχι μόνο.

Το Herb House με τους συνεργάτες του κάνουν μια προσπάθεια να γίνει γνωστός ο ελληνικός αυτός πλούτος που λέγεται:

-Φυσικά προϊόντα από βότανα

-Μέλι – Προϊόντα που παράγονται με βάση το Ελληνικό μέλι και τα παράγωγά μέλισσας .

-Super foods – Προϊόντα που έχουν βάση super foods.

-Herb House teas – Bοτανικά αφεψήματα σε μοναδικούς συνδυασμούς με ελληνικά φρούτα και βότανα.

Η επιχείρηση μας ιδρύθηκε από τον Δημήτριο Τσικνή, με αγάπη για το βότανο και τον άνθρωπο και κυρίως με πολύ μεράκι, μετά από πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των ροφημάτων και αφεψημάτων. Μελετήσαμε επί σειρά ετών τις δράσεις του κάθε βοτάνου καθώς και τα μοναδικά μέλια της ελληνικής γης, αποκτήσαμε γνώσεις στην θεωρία αλλά και στην πράξη και γι’ αυτό  ακριβώς δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των συνεργατών – παραγωγών μας.

Πρόκειται για παραγωγούς με βιολογική πιστοποίηση, προερχόμενους από όλη την Ελλάδα, που καλλιεργούν ιδιαίτερες τοπικές ποικιλίες με φροντίδα και καινοτόμες μεθόδους καλλιέργειας, αλλά και με το παραδοσιακό στοιχείο πάντοτε  παρόν…

Όραμά μας είναι να θέσουμε τα πιο γερά θεμέλια για το μεγαλύτερο και πληρέστερο “HERB HOUSE” , γεμάτο μοναδικά προϊόντα τσαγιού, μελιού, βοτάνων αλλά και κάποιον υπερτροφών και ειδών Delicatessen που έχουν ως βάση τους τα πιο πάνω προϊόντα και φέρνουν το φυσικό τρόπο ζωής ένα βήμα πιο κοντά μας.

Όπλο μας η αγάπη για τα βότανα και η επιθυμία μας να σας μυήσουμε στον υπέροχο αυτό κόσμο !

Προμηθεύουμε και καταστήματα delicatessen και καταστήματα horeca.

Θα μας βρείτε: Φθιώτιδος 45 Αμπελόκηποι Αθήνα ,τηλ επικ 210 6443440 ,697 2130959 

Τώρα και στο e shop μας : www.herbhouse.gr

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES