Το 4moms.gr και η δασκάλα yoga Μαριάννα Θυμιάκη, σας περιμένουν στο Life Gallery Hotel (Λεωφόρος Θησεώς 103, Εκάλη)  την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 έως τις 22:00 για Revival Sankalpa.

Καταξιωμένοι δάσκαλοι του χώρου, workshops, ομιλίες αλλά και eco market σας περιμένουν για να ανακαλύψετε την sankalpa που στη φιλοσοφία της γιόγκα ορίζεται ως η πρόθεση της καρδιάς μας.

Στο Eco Market θα βρείτε και τα έλαια της εταιρείας «dōTERRA». Το όνομα ” dōTERRA ™” είναι λατινικό παράγωγο που σημαίνει “δώρο της Γης”. Τα καθαρά και  ισχυρά  έλαια dōTERRA ™φέρνουν την επανάσταση στον τρόπο που οι οικογένειες διαχειρίζονται την ζωή τους.

Για την εταιρεία:

Η dōTERRA ™ Essential Wellness είναι μια εταιρεία που βασίζεται σε μια φιλοσοφία ευεξίας για επιλογές υγιεινού τρόπου ζωής και ενημερωμένη ενεργή συμμετοχή στις εναλλακτικές λύσεις φροντίδα υγείας. Τα αιθέρια έλαια Certified Pure Therapeutical Grade ™ της dōTERRA ™ και άλλα προϊόντα ευεξίας είναι ειδικά σχεδιασμένα για να υποστηρίξουν μια φιλοσοφία ευεξίας για σωστή διατροφή,  άσκηση,  ξεκούραση και  διαχείριση του στρες.  Η dōTERRA διδάσκει  ενημερωμένες εναλλακτικές λύσεις αυτοθεραπείας και ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αναλάβουν ενεργό ρόλο στην φροντίδα της υγείας τους. Η αποστολή μας ως εταιρεία είναι να διδάξουμε τους ανθρώπους να ζουν πιο υγιείς και παραγωγικές ζωές και να μοιράζονται με άλλους την ευλογία μιας ζωής με ευεξία.

 

Το πρόγραμμα του Revival [email protected]Life Gallery στις 30 Σεπτεμβρίου

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES