Το 4moms.gr και η δασκάλα yoga Μαριάννα Θυμιάκη, σας περιμένουν στο Life Gallery Hotel (Λεωφόρος Θησεώς 103, Εκάλη)  την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 έως τις 22:00 για Revival Sankalpa.

Καταξιωμένοι δάσκαλοι του χώρου, workshops, ομιλίες αλλά και eco market σας περιμένουν για να ανακαλύψετε την sankalpa που στη φιλοσοφία της γιόγκα ορίζεται ως η πρόθεση της καρδιάς μας.

Στο Eco Market θα βρείτε και τα ιδιαίτερα yoga mat της εταιρείας Aladastra.

Η εταιρεία και η φιλοσοφία της:

Aladastra [Ala-d-Astra]: μετάφραση: “μονοπάτι των αστεριών”. Aποτελείται από τις λέξεις ala και astra.

Η λέξη Ala έχει υπέροχες έννοιες σε διαφορετικούς πολιτισμούς. Στην αρχιτεκτονική ορίζει το μικρό ορθογώνιο χώρο πριν εισέλθουμε στο ιερό ενός ναού.

D’astra σημαίνει «από αστέρια».

Ακριβώς όπως η γιόγκα σας προετοιμάζει για την μετάβαση  στην κοσμική σφαίρα, το χαλάκι σας είναι ο προσωπικός σας προθάλαμος του ιερού, ένας μικρός διάδρομος από αστέρια στον οποίο εκπαιδεύετε το σώμα σας και καθαρίζετε το μυαλό και την ψυχή σας για να εισέλθετε ειρηνικά σε μια υψηλότερη κατάσταση ύπαρξης.

Τα έργα τέχνης στα yoga mat μας έχουν τριπλό σκοπό.

Το πρώτο επίπεδο είναι η παλέτα χρωμάτων.

Όλα τα χρώματα έχουν ιδιαίτερες δυνάμεις και όταν συνδυάζονται μπορούν να βοηθήσουν στην συναισθηματική ισορροπία.

Το δεύτερο επίπεδο είναι οι ευθυγραμμίσεις.

Μοτίβα και γραμμές που σας βοηθούν να δημιουργήσετε νοητικές σημειώσεις σχετικά με την τοποθέτηση των άκρων σας κατά τη διάρκεια των Asanas. Μέσω της πρακτικής θα αρχίσετε να τοποθετείτε τον εαυτό σας χωρίς να χρειάζεται να κάνετε διπλό έλεγχο της τοποθέτησής σας, αφαιρώντας επομένως ένα επιπλέον στάδιο ελέγχου, επιτρέποντας σας έτσι να αφεθείτε και η να αποκτήσετε μια συνεχόμενη ροή στη κίνηση σας.

Το τρίτο επίπεδο αποτελείται από τις εικόνες και τα σύμβολά μας.

Παρόλο που συνολικά μια όμορφη σύνθεση είναι το τελικό αποτέλεσμα, κάθε σχέδιο έχει διαφορετικό σκοπό. Μπορεί να είναι ένα ζώο του οποίου τα έντονα χαρακτηριστικά τονίζονται, είτε ένα φυλαχτό που για αιώνες έχει χρησιμοποιηθεί για φώτιση, καλή τύχη και μετάδοση της θετικότητας.

Τα Aladastra yoga mat θα σας βοηθήσουν χωρίς να σας αποσπούν την προσοχή. Στόχος τους είναι να δημιουργήσουν ένα οικείο περιβάλλον. Με τον τρόπο αυτό, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, είτε στο σπίτι σας, στο γυμναστήριο ή σε επαγγελματικό ταξίδι σε ένα απρόσωπο δωμάτιο ξενοδοχείου, θα έχετε άμεσα ένα πολύ ζεστό και γνώριμο χώρο που σας βοηθά να ξεπεράσετε τα εμπόδια, και να εμβαθύνετε την πρακτική σας σιγάζοντας το γύρω περιβάλλον σας ενώ παράλληλα ενισχύεται η ενέργειά σας.

Σαν εταιρία η περιβαλλοντολογική συνειδητότητα είναι βασικός μας πυλώνας. Για αυτό το λόγο είμαστε περήφανες που έχουμε λάβει την πιστοποίηση OEKOTEX STANDARD 100, η οποία διασφαλίζει  ότι η μέθοδος παραγωγής μας έχει μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και ότι το ίδιο το προϊόν είναι ελεγμένο για πάνω από 300 τοξικά χημικά και αλλεργιογόνα, επίσης ο τύπος του PVC που χρησιμοποιούμε ανακυκλώνετε έως και 8 φορές!

Τα yoga mats μας σχεδιάζονται και τυπώνονται στην Αθηνά  ενώ  η πρώτη ύλη παράγεται στη Γερμάνια.

Περιηγηθείτε στο www.aladastra .com η ακολουθείστε μας στο Instagram @aladastra και ανακαλύψτε πιο mat έχει φτιαχτεί για εσάς!

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES