Άρης Λουμάκης: Με τον πατέρα μου δεν έχουν πλέον σχέσεις

Διασημοι

4moms team , 21-06-2018

Ο Άρης Λουμάκης του συγκροτήματος Rec, μίλησε στους δημοσιογράφους με αφορμή το pre-party για το Colour Day Festival και αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία που αφορά την οικογένειά του. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως με τον πατέρα του δεν έχουν σχέσεις και τον ετεροθαλή αδελφό του τον βρήκε μέσω Facebook.

Μετά από σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ τη μητέρα μου την αγαπώ ιδιαίτερα, είναι μια γυναίκα που μεγάλωσε και εμένα και τον αδελφό μου και σαν μητέρα και σας πατέρας. Ο πατέρας μου θεώρησε σωστό σε μια ιδιαίτερα μικρή ηλικία και ευαίσθητη για εμάς να μας αφήσει και να τραβήξει τον δρόμο του. Δεν ξέρω ακόμα και τώρα πού βρίσκεται. Τον τρίτο μου αδελφό τον αναζήτησα μέσω του facebook και τον βρήκα. Ήταν πάλι από τον ίδιο πατέρα αλλά από διαφορετική μητέρα. Δεν ξέρω αν έχω κι άλλα αδέλφια, ενδεχομένως και να υπάρχουν. Τον πατέρα μου δεν τον αναζήτησα να τον βρω, δεν με ενδιέφερε. Τον συνάντησα μόνο σε ένα δικαστήριο που είχε να κάνει με τη διατροφή και όλα αυτά». 

Και συνέχισε, λέγοντας: «Κατηγόρησα αρκετές φορές τον εαυτό μου για όλο αυτό. Αλλά ένα παιδί μπορεί μέσα από τα μάτια της μητέρας του νομίζω πως μπορεί να καταλάβει όλη την αλήθεια, χωρίς να μπει στη διαδικασία της ερώτησης. Όσο μεγάλωνα καταλάβαινα ότι όχι απλά δεν φταίγαμε, αλλά μας παρότρυνε κιόλας να γνωρίσουμε τον μπαμπά μας. Εμείς δεν θέλαμε. Δεν γεννήθηκε το κενό». 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES