Εάν θέλεις να κάνεις restart υπάρχει ένα δίκτυο γυναικών που έχει τις λύσεις #staystrong #stayconnected

Γυναικα

Ψάχνεις τρόπο να αλλάξεις την καθημερινότητα σου; Να κάνεις επαγγελματικό restart; Το Women on Top είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Ένα δίκτυο όπου κάθε γυναίκα μπορεί να βρει αυτό που χρειάζεται. Σωστή πληροφόρηση, κατάλληλη καθοδήγηση, έμπνευση και συμπαράσταση.

Και αυτό το καλοκαίρι μπορείς να λάβεις μέρος στο Summer Camp του Women On Top στο οποίο μέσα από μια σειρά από εργαστηρίων επαγγελματικής (και όχι μόνο) ενδυνάμωσης μπορείς να φέρεις τον καλύτερο εαυτό σου στη δουλειά και να διαχειριστείς τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στην καριέρα σου: να βρεις δουλειά, να αλλάξεις θέση, να κερδίζεις περισσότερα χρήματα, να έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο, να κάνεις ένα καινούριο επιχειρηματικό βήμα, να βρεις τους ιδανικούς πελάτες, συνεργάτες, εργοδότες, να νιώσεις πιο δημιουργική από ποτέ.  

Αλλά όχι μόνον αυτό: είναι και μια ευκαιρία να δικτυωθείς, να αντλήσεις έμπνευση και υποστήριξη από μία κοινότητα γυναικών που αναζητά το καλύτερο κάθε στιγμή -και όλα αυτά χωρίς να δυσκολευτείς να απαντήσεις στο δύσκολο ερώτημα “Μα πού να αφήσω τα παιδιά;” (αν έχεις): στο WoT πιστεύουμε ότι παιδιά και γονείς μπορούν και αξίζει να αναπτύσσονται παράλληλα, γι’ αυτό και φροντίζουμε να απασχολούμε δημιουργικά τους μικρούς μας συμμετέχοντες (0-12 ετών) για όση ώρα η μαμά τους βελτιώνει τις δικές της (αλλά και τις δικές τους) προοπτικές.

Το φετινό Summer Camp για γυναίκες που θέλουν να αλλάξουν επαγγελματική ροτα με έναν αποδοτικό τρόπο θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 26 Ιουνίου στο χώρο τέχνης -ισμός στον Κεραμεικό.

Εμείς συναντήσαμε την Στέλλα Κάσδαγλη, τη γυναίκα πίσω από το Women on Top και τη ρωτήσαμε πως ξεκίνησε αυτό το όμορφο ταξίδι:

“Το WoT ξεκίνησε το 2012 από μία δική μου ανάγκη να βρω μία μέντορα που θα μπορούσε να μοιραστεί μαζί μου την εμπειρία της σε σχέση με το πως διαχειρίστηκε η ίδια τις προκλήσεις της δικής της καριέρας -όταν ήθεε να εξειχθεί, όταν ήθελε να συνδυάσει την επαγγελματική με την προσωπική της ζωή, όταν ήθελε να αλλάξει ή να διεκδικήσει. Τότε σκέφτηκα πως θα έπρεπε να υπάρχει ένα δίκτυο όπου κάθε γυναίκα, απ’ όποιον επαγγελματικό τομέα κι αν προέρχεται και όπου κι αν ζει, θα μπορούσε να βρει την κατάλληλη μέντορα για να την υποστηρίξει στο να διεκδικήσει το καλύτερο για τη δουλειά της. Από τότε, το WoT έχει εξελιχθεί σε έναν πολύπλευρο οργανισμό, που μέσα από το mentoring, την επαγγελματική επιμόρφωση και τη συμβουλευτική επιχειρήσεων αποσκοπεί στο να ενδυναμώσει επαγγελματικά όλες τις γυναίκες και να δημιουργήσει μια αγορά εργασίας πιο ισότιμη για όλους μας.”
Η επόμενη ερώτηση ήταν προφανής. Γιατί να συμμετάσχω στο Summer Camp του Women on Top; Η Στέλλα δεν μας έδωσε έναν αλλά τρεις λόγους γιατι αξίζει να το παρακολουθήσουμε:

“Για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και να αποκτήσω εργαλεία που θα φέρουν άμεσα μεγάλη διαφορά στην απόδοση, την προσληψιμότητα και την επαγγελματική ή προσωπική μου εξέλιξη. 

Για να δικτυωθώ και να γνωρίσω άλλες γυναίκες, από πολλά διαφορετικά επαγγελματικά πεδία, με όρεξη, εμπειρία και ιδέες για τη δουλειά και τη δημιουργικότητά τους.
Για να εμπνευστώ και να νιώσω ότι έχω και τη δύναμη και τη δυνατότητα αλλά και το υποστηρικτικό δίχτυ, για να κάνω ένα ή και πολύ περισσότερα βήματα πιο κοντά στα όνειρά μου. “

Η μεγάλη παρέα του Women on Top σε περιμένει. Για να ζήσεις μια αξέχαστη εμπειρία, για να αποκτήσεις τα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς για να βρεις τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου ή για να ανακαλύψεις τη δημιουργική πλευρά σου.

Αμαλία Κυπαρίσση
Αμαλία Κυπαρίσση
Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES