Γιατί τόση φασαρία για τις ορμόνες; Η γιατρός Sabine Wünschmann απαντά

Γυναικα

4moms team , 29-05-2018

Γιατί τόση φασαρία για τις ορμόνες;
Τι είναι οι ορμόνες και γιατί είναι τόσο σημαντικές για τη βέλτιστη υγεία.
Γιατί υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες σήμερα που αγωνίζονται για τις ορμονικές τους ανισορροπίες;
Ο αντίκτυπος της μακροζωίας στις ορμόνες μας.

Τόσοι πολλοί ασθενείς επισκέπτονται μια σειρά από γιατρούς και ειδικούς για να αντιμετωπίσουν τους πόνους τους, χωρίς να συνειδητοποιήσουν ότι η ρίζα αυτών των συμπτωμάτων βρίσκεται στην ορμονική ανισορροπία.

Το βίντεο είναι στα αγγλικά.

Dr. Sabine Wünschmann

Η Sabine Wünschmann αποφοίτησε το 1990 από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στην Ιατρική Σχολή έκανε πρακτική εξάσκηση στο Αμβούργο, στο Παρίσι, στην Αυστραλία, την Ελβετία, την Κίνα και την Ταϊβάν.

Κατά τα έτη 1990-1997 εξειδικεύτηκε στη Μαιευτική και Γυναικολογία στα παρακάτω νοσοκομεία, παίρνοντας τελικά την εξειδίκευσή της από το νοσοκομείο της Φρανκφούρτης.

  • Groote Schuur Hospital, Cape Town, Νότια Αφρική
  • Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Nordwest, Φρανκφούρτη
  • Homerton Hospital, Λονδίνο
  • Lewisham Hospital, Λονδίνο.

Αφού ολοκλήρωσε τη βασική της εκπαίδευση, συνειδητοποίησε ότι της έλειπε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, ως εκ τούτου επιχείρησε μία πιο ολιστική προσέγγιση στην ανθρώπινη ύπαρξη.

Ως συνέπεια αυτού, κατά τα έτη 2004-2006 εκπαιδεύτηκε για υποειδικότητα Ομοιοπαθητικης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, κατω απο τη διδασκαλία του Καθηγητή Γεωργίου Βυθούλκα.

Εκπαιδεύεται συνεχώς στη Γερμανία, τη Μ. Βρετανία και την Αμερική με έμφαση στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική, την υπογονιμότητα, την ολιστική προσέγγιση της εμμηνόπαυσης, τον φυσικό τοκετό σε νερό και την ομοιοπαθητική καθώς επίσης τον βελονισμό και τη Βοτανική, για τα οποία κάνει συνεχή εκπαίδευση με ABRAM.

Αυτή την περίοδο, επίσης, παρακολουθεί μαθήματα αντιγηραντικής ιατρικής, στην Αμερικανική Ακαδημία Αντιγήρανσης, απ’ όπου σκοπεύει να πάρει την πιστοποίηση του αμερικανικού Συμβουλίου.

Από το 1998 έως σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο ως Μαιευτήρας – Γυναικολόγος στην Αθήνα με ειδικό ενδιαφέρον στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική, την Υπογονιμότητα και την Εμμηνόπαυση.

Να προσθέσουμε ότι είναι μητέρα 4 παιδιών.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES