Έλενα Ασημακοπούλου: Η εξομολόγησή της για τις ατυχείς εγκυμοσύνες της

Διασημοι

4moms team , 22-04-2018

Με αφορμή τον επικείμενο γάμο της με τον αγαπημένο της Μπρούνο Τσιρίλο, η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον λόγο που περίμεναν για τον θρησκευτικό γάμο οκτώ χρόνια, λέγοντας:«είχαμε πολλές ατυχίες. Είχαμε βαρύ πένθος. “Χάσαμε” και τον μπαμπά του Μπρούνο».

Στη συνέχεια, μίλησε για τις ατυχείς εγκυμοσύνες όταν προσπαθούσαν να κάνουν ακόμη ένα μωρό, μετά την κόρη τους Μαρία Ροζάρια.

 «Είχαμε αρκετές ατυχίες, οι οποίες και εμένα με “έριχναν” ψυχολογικά, οπότε που να πας να κάνεις γάμο μετά και να χορέψουμε και να κάνουμε πάρτι; Είναι μια δύσκολη διαδικασία για τη γυναίκα να ξέρει ότι μένει έγκυος, το χάνει και μετά να επανέλθει» σχολίασε χαρακτηριστικά. Και συμπλήρωσε: «Ήταν χρόνος και αποτυχία. Ήταν τρεις βαρβάτες αποτυχίες στις οποίες κάθε χρόνο έπρεπε να υποστώ όλη αυτή τη διαδικασία. Τεστ, εξετάσεις, χειρουργείο».

Όσο για την στήριξη που είχε από τον διάσημο ποδοσφαιριστή, είπε: «Τα κατάφερε μια χαρά. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε κάποιος άλλος να είναι τόσο υποστηρικτικός. Ο Μπρούνο ήταν πάρα πολύ δίπλα μου. Το λάθος που έκανα ήταν ότι τη δεύτερη φορά το είχα πει στην κόρη μου γιατί ήταν προχωρημένη εγκυμοσύνη και εκείνη περίμενε και είχε ενθουσιαστεί» ανέφερε.

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES