Οργανωμένη ντουλάπα: 4 tips από την closet designer της Reese Witherspoon

Διακόσμηση

Όλες θέλουμε οργανωμένη ντουλάπα, πόσες όμως το καταφέρνουμε πραγματικά; Αν ζηλεύεις τις ντουλάπες των celebrities, η closet designer Lisa Adams σού δίνει 4 απλές συμβουλές.

Η Adams έχει αναλάβει και την ντουλάπα της Khloe Kardashian, της Christina Aguilera, της Reese Witherspoon, αλλά και πολλών ακόμη celebrities, και όταν λέμε ντουλάπες, εννοούμε ολόκληρα δωμάτια.

Υπάρχει ένα μέρος για κάθε ρούχο: Όσες τσάντες, T-shirts ή παπούτσια και αν έχεις, αν ξέρεις ότι όλα είναι συγκεντρωμένα σε ένα σημείο- για παράδειγμα , στο κάτω μέρος της ντουλάπας σου- τότε είναι σχεδόν απίθανο να χάσεις κάτι. Επιπλέον, η ντουλάπα σου θα δείχνει πιο οργανωμένη και “καθαρή”.
Κάνε συχνά εκκαθάριση: Όπως δηλώνει η ίδια, ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν μια τακτοποιημένη ντουλάπα, συνεχίζουν να αγοράζουν καινούρια ρούχα χωρίς να πετούν τα παλιά.
Οργάνωσε τα συρτάρια σου: Η ίδια δηλώνει δεν προτιμά να τοποθετεί τα ρούχα της στα συρτάρια γιατί θέλει πάντα να βλέπει τι υπάρχει στο κάτω μέρος. Αν χρειάζεται να το κάνεις, τακτοποίησε τα ρούχα διαδοχικά ώστε να φαίνεται λίγο από το καθένα και χρησιμοποίησε διαχωριστικά για τα γυαλιά και τα κοσμήματά σου.
Οργάνωσε τη ντουλάπα ανάλογα με τα ρούχα σου: Αν έχεις μακριά φορέματα αλλά η ντουλάπα σου έχει μικρό χώρο για κρεμάστρες, τότε ίσως θα πρέπει να προτιμήσεις να κρεμάσεις τα T-shirts σου και να διπλώσεις τα φορέματα σε ένα ράφι. Έτσι και τα ρούχα σου δε θα “ταλαιπωρούνται” και η ντουλάπα σου θα δείχνει τακτοποιημένη.

Η Lisa Adams μεγάλωσε στη Χονολουλού, σπούδασε χημεία στο Berkeley αλλά το 2007 ίδρυσε την L.A Closet Design, μία εταιρεία με στόχο την οργάνωση πολυτελών δωματίων που λειτουργούν ως ντουλάπες. Η ίδια δηλώνει πως οργανώνει περίπου 50 μέσα σε ένα έτος.

Τατιάνα Τζινιώλη
Τατιάνα Τζινιώλη
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES