4 ιδέες για ραντεβού για ζευγάρια που έχουν κάνει τα πάντα μαζί

Ψυχολογία

4moms team , 22-03-2018

Τα πρώτα ραντεβού είναι διασκεδαστικά, είναι ωραία, είναι γεμάτα γέλια και καλή διάθεση. Η Ευμορφία Σαββαϊδη γράφει στο missbloom.gr, 4 φρέσκιες ιδέες που θα ανανεώσουν τη σχέση σας.

Κατασκήνωση στο σπίτι: Ιδού και μία low budget ιδέα – για την ακρίβεια, no budget. Στήστε μία σκηνή είτε στο εσωτερικό του σπιτιού είτε στη βεράντα (ας είναι καλοκαίρι τότε), ετοιμάστε το αγαπημένο σας comfort food, ανάψτε αρωματικά κεριά και δείτε την αγαπημένη σας ταινία/σειρά.

Εθελοντισμός: Μπορεί να μην ακούγεται ιδιαίτερα σέξι, αλλά το να κάνετε κάτι μαζί θα βοηθήσει σίγουρα στο να τονώσετε το δεσμό σας. Επιλέξτε μία τοπική, φιλανθρωπική οργάνωση και γίνετε εθελοντές για κάτι που πραγματικά έχετε σκεφτεί πως θα θέλατε να κάνετε. Το καλύτερo; Θα το κάνετε μαζί!

Μάθημα μαγειρικής: Αν είστε και οι δύο foodies και έχετε επισκεφτεί κάθε hip εστιατόριο, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να προσλάβετε έναν chef που θα σας κάνει μάθημα μαγειρικής.

Το πρώτο ραντεβού: Ακόμα κι αν έχει περάσει καιρός από το πρώτο ραντεβού, ποτέ δεν είναι αργά για να γυρίσετε το χρόνο πίσω, τότε που τα στομάχια σας αρκούνταν σε πεταλούδες για να… χορτάσουν. Σκεφτείτε ποιο ήταν το πρώτο σας ραντεβού και… κάντε ακριβώς το ίδιο.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES