4 συμβουλές για να λούζεις τα μαλλιά σου πιο…σωστά

Ομορφιά

4moms team , 19-01-2018

Πες τέλος στις bad hair days, λούζοντας απλά τα μαλλιά σου πιο σωστά. Η ρουτίνα της καθημερινότητας πολλές φορές μας κάνει να λουζόμαστε βιαστικά. Το Madame Figaro σου δίνει 4 tips για πιο σωστό λούσιμο ώστε τα μαλλιά σου να είναι λαμπερά κάθε μέρα.

Χρησιμοποίησε λίγο σαμπουάν

“Οι άνθρωποι τείνουν να χρησιμοποιούν τεράστιες ποσότητες σαμπουάν”, λέει ο Windle. “Το κόλπο είναι να τα λούζεις δύο φορές και να χρησιμοποιείς και στις 2 μικρή ποσότητα προϊόντος”. 

Μην εστιάζεις στη σαπουνάδα

“Όσο πιο βρώμικα είναι τα μαλλιά σου τόσο λιγότερη σαπουνάδα θα κάνουν”. Αλλά εκτός από αυτό, η σύνθεση πολλών νέων σαμπουάν είναι τέτοια ώστε παράγουν λίγο αφρό- έτσι, η πολλή σαπουνάδα δεν είναι απαραίτητα ένδειξη σωστού καθαρισμού. 

Ξέβγαλέ τα καλά

“Αυτό είναι που καθαρίζει στην πραγματικότητα τα μαλλιά, όχι το σαμπουάν”, υποστηρίζει ο Windle. Ρίξε άφθονο νερό (δεν υπάρχει φόβος να το παρακάνεις), και άσε τα μαλλιά σου να λάμψουν. 

Εστίασε στον “καθαρισμό”

Όταν λούζεσαι, μη σκέφτεσαι απλώς να χρησιμοποιήσεις σαμπουάν, αλλά αντιμετώπισε τη διαδικασία όπως τον καθαρισμό που κάνεις στο δέρμα σου. Επίλεξε ένα προϊόν καλής ποιότητας που ταιριάζει στον τύπο των μαλλιών σου και κάνε απαλό μασάζ καθώς το απλώνεις. Η υγεία της τρίχας είναι το παν.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES