Νέος χρόνος, νέα αρχή, καινούργια όνειρα για τον καθένα απο εμάς. Θεωρώ πολύ σπουδαίο να μάθουμε τα παιδιά μας να κάνουν μεγάλα όνειρα. Κάπως έτσι ξεκίνησε η συζήτηση μας για τον καινούργιο χρόνο και όλα τα πράγματα που θα θέλαμε να κάνουμε. Παρέα με τα κορίτσια μας, ξεκινήσαμε να δημιουργούμε μια bucket list διασκεδαστικών και μη δραστηριοτήτων για ολόκληρο το έτος. Όταν τα παιδιά μας είναι αρκετά μεγάλα ώστε να έχουν την βασική γνώση της γλώσσας, μπορούν να συνεισφέρουν με τις δικές τους ιδέες. Οι ιδέες είναι άπειρες, απο κάτι τόσο απλό όσο μια βόλτα στην παραλία μέχρι ένα μεγάλο ταξίδι για όλη την οικογένεια.

Απο την δημιουργία της λίστας έως και την πραγματοποίηση των μικρών και μεγάλων ονείρων πραγματοποιείται η οικοδόμηση εξαιρετικά σημαντικών αναμνήσεων και εμπειριών για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Έφτιαξα μια σελίδα με τον τίτλο και ιδέες με τι θα μπορούσαν να ευχηθούν για το νέο έτος.

Ιδού οι απαντήσεις τους…!!!!!

Όταν είμασταν εμείς παιδιά, η φαντασία μας και τα όνειρα μας δεν έφταναν τόσο μακριά στην παιδική μας ηλικία. Χωρίς κινητά τηλέφωνα, κοινωνικά δίκτυα, youtube, σειρές στην τηλεόραση αλλά με πολύ παιχνίδι με τους φίλους της γειτονιάς είχαμε μια όμορφη ζωή. Λατρεύω που τα παιδιά μας κάνουν μεγάλα όνειρα και που το πιο απίθανο πράγμα τους φαίνεται πιθανό. Ένα ταξίδι στην Αμερική, στις Μπαχάμες ή η εξερεύνηση της Ιταλίας τόσο εύκολο να συμβεί. Συναυλία Ed Sheeran, Πύργος του ‘Αϊφελ, Το Άγαλμα της Ελευθερίας μερικά απο τα θέλω της λίστας τους. Μακάρι να μπορέσουμε να κάνουμε όσα περισσότερα!

Μόνο για εσάς διαθέσιμη προς εκτύπωση η λίστα για την συμπλήρωση των δικών σας ονείρων. Σώστε την εικόνα και εκτυπώστε!

 

Βιβή Μπασινά
Βιβή Μπασινά
Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε;
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES