Κολατσιό στο σχολείο: Δώστε τους δύναμη και ενέργεια με το πιο απολαυστικό sandwich!

Παιδιά

4moms team , 13-09-2017

Έφτασε κιόλας ο Σεπτέμβρης! Τα κουβαδάκια της παραλίας δίνουν τη θέση τους σε τετράδια και μολύβια, οι φωτογραφίες των καλοκαιρινών διακοπών τυπώνονται και μπαίνουν σε καδράκια και εσείς ετοιμάζεστε για έναν χειμώνα πλούσιο σε υποχρεώσεις και νέες προκλήσεις για τα παιδιά. Νέο πρόγραμμα και δεκάδες νέες δραστηριότητες!

Κι ενώ εκείνα διαλέγουν τα σχολικά τους είδη, εσείς ετοιμάζεστε να προσαρμοστείτε και πάλι στη διαδρομή σπίτι-δουλειά-σχολείο-αγγλικά-ποδόσφαιρο-σπίτι και ταυτόχρονα να ρυθμίσετε την καθημερινή, ισορροπημένη τους διατροφή!

Ο Μακεδονικός Χαλβάς στις νέες μερίδες των 40 γραμμαρίων ήρθε και θα δώσει τη λύση. Σε ποικιλία γεύσεων: με Σοκολάτα, με Φουντούκια και Κακάο, με γεύση Βανίλια αλλά και Espresso (για εσάς) υπάρχει κάθε μέρα και μια διαφορετική γεύση, ώστε να μη βαρεθούν ποτέ!

Ακόμη όμως κι αν οι διαρκείς εναλλαγές γεύσεων δεν σας φαίνονται αρκετές, υπάρχει μια ακόμη εύκολη λύση: γρήγορα και εύκολα, κόψτε μια μερίδα Μακεδονικού Χαλβά με Σοκολάτα σε κύβους και μια μπανάνα σε ροδέλες. Έπειτα, βάλτε τη μπανάνα και τον Μακεδονικό Χαλβά ανάμεσα σε δύο φέτες φρέσκο πολύσπορο ψωμί. Το πιο θρεπτικό και απολαυστικό σάντουιτς είναι έτοιμο στη στιγμή και σίγουρα θα το λατρέψουν!

Αυτόν τον Σεπτέμβριο, το καθημερινό τους κολατσιό θα είναι η τελευταία σας έγνοια: Μακεδονικός Χαλβάς σε μερίδες, για απόλαυση και ενέργεια κάθε ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς!

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES