7 ιδέες για να δώσε στιλ στο χώρο σας

Διακόσμηση

4moms team , 19-06-2017

Αν σκέφτεστε να κάνετε ανακαίνιση και είστε πολύ κοντά σε μία αισθητική που είναι κομψή, minimal κι ευχάριστη, τότε οι φωτογραφίες που θα δείτε εδώ είναι ιδανικές. Ο μόνος κανόνας είναι αυτός που λέει ότι πρέπει πρώτα απ’ όλα να λάβετε υπ’ όψη το χώρο που έχετε διαθέσιμο αλλά και το προσωπικό σας γούστα. Συμπεριλάβετε το λευκό και πολλές ευχάριστες και ήρεμες αποχρώσεις, όπως το γαλάζιο ή το γκρι στις τελικές χρωματικές επιλογές και υπερβάλλετε ελαφρώς, όχι σε σημείο που να γίνεται κουραστικό στο μάτι. 

Το λευκό σαν βάση θα δώσει φως και την αίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου στο σπίτι. Εξάλλου ταιριάζει με όλα και δύσκολα θα σας δεσμεύσει σε τυχόν διακοσμητικές υπερβολές. 

Το ανοιχτόχρωμο ξύλο και οι παστέλ αποχρώσεις βοηθούν στο να δώσετε την αίσθηση της οικειότητας και της ηρεμίας στο χώρο. 

Οι γκρι αποχρώσεις συνδυάζονται τόσο αρμονικά μεταξύ τους και σχεδόν όλα τα χρώματα είναι ευπρόσδεκτα σαν επιπρόσθετες αισθητικές πινελιές που θα δώσουν χαρακτήρα στη διακόσμηση. 

Εκμεταλλευτείτε το φυσικό φως στο σπίτι. Από μόνο του θα κάνει το χώρο πιο φωτεινό και πιο ήρεμο.

Οι ανοιχτόχρωμες καφέ αποχρώσεις, τα ξύλινα έπιπλα και τα μπαμπού θα κάνουν το χώρο σας να μυρίσει καλοκαίρι. 

Επιλέξτε minimal αισθητικής έπιπλα με καθαρές γραμμές για να μπορείτε εύκολα να τα προσαρμόζετε σε τυχόν αισθητικές αλλαγές. 

Οι ενιαίοι χώροι, αν κινούνται στις ίδιες αποχρώσεις κάνουν το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος. Χωρίστε τους νοητά με τα έπιπλα λοιπόν και κινηθείτε σε λευκές και γκρι αποχρώσεις παντού, αφήνοντας τα διακοσμητικά να δώσουν τις απαραίτητες αισθητικές πινελιές. 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES