«Συγχωρέστε με. Αντίο»: Το συγκλονιστικό τελευταίο μήνυμα μιας μητέρας 2 παιδιών που βρισκόταν στο φλεγόμενο Grenfell Tower

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 15-06-2017

Ένα συγκλονιστικό μήνυμα μέσω Snapchat έστειλε μια μητέρα δύο παιδιών, που είχε παγιδευτεί στην κορυφή του κτιρίου Grenfell Tower, ενώ μαινόταν η πυρκαγιά και ανέβαινε προς του πάνω ορόφους. Η 30χρονη Ranya Ibrahim, που κατοικούσε στους ψηλότερους ορόφους, δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τότε που έστειλε σε μια φίλη της το μήνυμα, γύρω στις 2.54 μετά τα μεσάνυχτα χτες το βράδυ, περίπου δύο ώρες μετά την εκδήλωση της φωτιάς.

«Η φίλη μου, Ranya Ibrahim, μένει στον τελευταίο όροφο μαζί με τα δύο παιδιά της, που είναι μόλις τριών και πέντε ετών. Έλαβα ένα βίντεο στο Snapchat από την Ranya γύρω στις 3 το ξημέρωμα, αμέσως μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς και από τότε δεν την έχω ξανακούσει. Ο σύζυγός της απουσίαζε γιατί είναι σε διακοπές», είπε η φίλη της, Maseen. Σύμφωνα με την ίδια, στο μήνυμά της η 30χρονη μητέρα φαινόταν ότι είναι παγιδευμένη και προσευχόταν, ενώ είχε γράψει στα αραβικά: «Συγχωρέστε με όλοι. Αντίο». 

Η Ranya Ibrahim συγκαταλέγεται ανάμεσα στους δεκάδες ανθρώπους που αγνοούνται μετά την φωτιά που ξέσπασε στο 24ώροφο κτίριο εργατικών κατοικιών στο δυτικό Λονδίνο, όπου κατοικούσα περίπου 600 άτομα. Πολλοί ένοικοι δημοσίευσαν μηνύματα στα social media, με κάποιον να γράφει «η πολυκατοικία μου έχει πάρει φωτιά» και άλλον να αναφέρει πως δεν μπορεί να βγει από το κτίριο. 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES