Αργεντινή: Έγκυος που βρισκόταν σε κώμα γέννησε ένα υγιέστατο μωρό

Videos

4moms team , 20-04-2017

Γυναίκα στην Αργεντινή έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο μωρό ενώ βρισκόταν από τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της σε κώμα, μετά από τον βαρύ τραυματισμό της σε τροχαίο. Μάλιστα η οικογένεια της, κάνει λόγο για θαύμα, αφού τώρα η νεαρή μητέρα έχει αρχίσει να βγαίνει από το κώμα. 

Η Αμέλια Μπάναν, αστυνομικός στο επάγγελμα, βρισκόταν σε περιπολία την 1η Νοεμβρίου όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε γλίστρησε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα η Μπάναν να υποστεί κάταγμα στο κρανίο και να σχηματιστεί θρόμβος στον εγκέφαλό της. 

Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, όπου μετά από τρεις μήνες περίπου άρχισε να βγαίνει από το κώμα και να απαντά με «ναι» και «όχι» στις ερωτήσεις, σύμφωνα με τους συγγενείς.Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Reuters, η Μπάναν φαίνεται πλέον να μπορεί να κρατά στην αγκαλιά της το γιο της. 

Οι γιατροί δηλώνουν ότι η υπόθεση είναι ασυνήθιστη και εκτιμούν ότι η γρήγορη πρόοδος της μητέρας θα της επιτρέψει να αναρρώσει πλήρως και να μεγαλώσει κανονικά το παιδί της. «Εξακολουθεί να μας εκπλήσσει», λέει ο νευροχειρουργός Μαρσέλο Φερέιρα. «Ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή, θα είναι σε θέση να σταθεί στα πόδια της, κρατώντας το χέρι του γιου της.» 

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES