Όσα θέλει ένας άντρας

Γυναικα

Τι σκέφτονται πραγματικά οι άντρες; Τις περισσότερες φορές εμείς οι γυναίκες απλώς εικάζουμε… περνάμε ώρες να αναλύουμε τι έχουν στο μυαλό τους. Έλα, όμως, που ποτέ δεν αποκωδικοποιούμε σωστά τις κινήσεις και άρα τις σκέψεις τους. Για αυτό σας λέω την επόμενη φορά που θα “τραβάτε ζόρι” με το άλλο φύλλο μην συμβουλευτείτε καμία γυναίκα… την τύφλα της ξέρει! Εάν έχετε άντρα φίλο καλέστε τον σε πρώτες βοήθειες ειδάλλως διαβάστε την απόψη ενός ανδρός για να καταλάβετε τι εννοώ…

Ξύπνησε νύχτα και δεν τη βρήκε δίπλα του, πόσο κοινότυπο.

Δεν κοιμάται ποτέ πια μόνος και όχι μωρή, αυτό δε σημαίνει οτι έχει τη σκέψη σου στο πλευρό του. Αυτήν την πήρες μαζί σου και καλά έκανες. Πλέον ή δεν κοιμάται ή πέφτει αναίσθητος από το αλκοόλ. Τώρα επιλέγει την τύπισσα που θα περάσει το βράδυ του, είτε πίνοντας ποτά διηγούμενος ιστορίες, είτε στο κρεβάτι του κάνοντας θεραπευτικό ανούσιο σέξ.

Χώνεψε το αγάπη, ήρθες έξυσες και έφυγες. Ίσως να άφησες κι εσύ το σημάδι σου αλλά τωρα τραβάει για άλλα μονοπάτια. Έβαλες και εσύ το λιθαράκι σου στο ψηφιδωτό του αλλά πλέον ψάχνει βράχια, εκείνα τα μεγάλα που κοσμούν πάντα το κέντρο του ναού. Τώρα αυτός επιλέγει, έχει μπει για τα καλά στην ψυχολογία του εργένη. Ξέρει τι να φορέσει και χωρίς την άποψη σου, ξέρει ποια χρώματα δεν ταιριάζουν αλλά αδιαφορεί, είναι μόνος. Μόνος στην επιλογή, όχι στη ζωή. Έχει φίλους, μην το ξεχνάς. Κι όσο κι αν πάλεψες να τους ξεκάνεις, αυτοί παραμένουν, διότι σαν την αντροπαρέα, δεν έχει. Έχει την πλήρη ευθύνη των επιλογών του. Κανένα συναίσθημα, καμιά παρόρμηση δεν τον οδηγεί, ούτε οι φωνές σου ούτε το τι θα πεί ο κόσμος. Ζεί για εκείνον και περνάει πολύ καλύτερα, χώνεψέ το. Ξυπνάει πάει για δουλειά, συναντάει κόσμο, βγαίνει ραντεβού, αλητεύει με τους φίλους του τα ρεμάλια, δεν σε υπολογίζει πλέον.

Όσο σε υπολόγιζε ζητούσες πιο πολλά, έπεσες στη λούμπα κοριτσάκι μου.  «Αφού του έκοψα το γυμναστήριο θα του κόψω και αλλα!» Όχι, αν θές να έχεις δίπλα σου άντρα να καμαρώνεις και όχι διακοσμητικό, δε δουλεύει έτσι. Ο άντρας αγάπη μου είναι μονοδιάστατος, δεν έχει περίοδο και συμβιβάζεται με λίγα και απλά. Ένα πιάτο φαϊ χωρίς γκρίνια, μια καλή κουβέντα το πρωί και μιά μετά την δουλειά, ένα φιλί, ένα σου χαμόγελο, φλέρτ, απροσδόκητο σέξ μαζί σου στο ασανσέρ της πολυκατοικίας. Αυτά του αρκούν για γίνει ευτυχισμένος και να κάνει και σένα.

Μου είναι αδιανόητο πώς μια γυναίκα δεν μπορεί να πάρει οτι θέλει απο έναν άντρα ερωτευμένο. Αλλά θέλει τον τρόπο του ψυχή μου, θέλει πουτανιά και νάζι. Εξάλλου «οι πουτάνες και οι τρελές» έχουν τις τύχες τις καλές, τυχαιο; Εσύ απο την άλλη προσπαθείς να αποδείξεις οτι είσαι πιο αντράκι απο αυτόν, προσπαθείς να επιβληθείς, φωνάζεις. Δεν είναι στο DNA σου αυτά καλή μου,ούτε στο δικό του. Υou mess with the wrong bull, darling και δε θα σου βγει δε καλό. Σου τη χάρισε δύο, τρεις, μπορεί και πέντε φορές, για να σε χτυπήσει ούτε λόγος, είναι πολύ αρσενικός για κάτι τέτοιο, αλλά να ξέρεις ότι αυτός είδε την ρωγμή απο την πρώτη κιόλας στιγμή, ένιωσε το κρακ. Συμβιβαζόταν από αγάπη και περίμενε τον χωρισμό. Είπαμε,οι άντρες είναι μονοδιάστατοι.

Ή ειμαστε μαζί καλά ή δεν είμαστε καθόλου. Ξέρεις τι θα πει μαζί; Μαζί είναι ο καρπός με τον αγκώνα, οποιαδήποτε μεταβολή στον έναν επηρεάζει άμεσα τον άλλο, αυτό είναι μαζί. Αλλά εσύ έκλεινες την πόρτα και βυθιζόσουν στο make up και στο consiler, στο καινούριο σου push up σουτιέν και στις νέες animal print γόβες που θα φορεθούν πολύ αυτ’η τη σαιζόν. Μην ελπίζεις ότι θα μείνει για πάντα μόνος. Είναι κοινωνικό όν ο άνθρωπος. Θέλει την αγέλη του ο αρσενικός, είμαστε καλωδιωμενοί στην συντροφικότητα ,όπως στη ζάχαρη. Απλά τώρα ξέρει, έχει εμπειρία. Μπορεί να μην γκρίζαραν οι κρόταφοί, του αλλά περπατάει με άλλον αέρα, έχει τη στόφα του νικητή. Μα τι στα λέω, το πρόσεξες και προχθές που τον είδες τυχαία στον δρόμο. Εκείνος δε σε είδε.

Πηγή www.pillowfights.gr
Copyright © pillowfights.gr

Αμαλία Κυπαρίσση
Αμαλία Κυπαρίσση
Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES