Κέρδισε τα πιο ωραία σακίδια για σένα και την κόρη σου απο την CITY backpacks

Εδω Κερδιζεις

4moms team , 14-03-2017

To 4moms.gr & η CITY backpack σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε δυο υπέροχα σακίδια για εσάς και την κόρη σας. Τα σακίδια απο κόκκινο σκούρο βελούδο είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας!

Τα CITY backpacks είναι η καλύτερη επιλογή τσάντας για όσους ζουν και κινούνται στην πόλη κι αυτό για πολλούς λόγους. Ο ανατομικός και πρακτικός σχεδιασμός τους στηρίζει τον κάτοχό τους σε κάθε περίπτωση. Σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα με τα καλύτερα και πλέον ανθεκτικά υφάσματα και υλικά.

Η μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων σε συνδυασμό με τις δελεαστικές τους τιμές, σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε παραπάνω από ένα στιλάτο σακίδιο και να αλλάζετε διάθεση ανάλογα με το outfit και τη δράση σας. Μικροί και μεγάλοι έχουν βρει τον πιο βολικό σύντροφο που χωράει τα πάντα και πάει όπου πάμε αγόγγυστα και μάλιστα με 10 χρόνια εγγύηση, μιας και η εταιρεία είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη για την ποιότητα και την εργονομία των προϊόντων της.

SHOP THE STORY

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και 1 τυχερή θα κερδίσεί 2 backpack της εταιρίας CITY ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:

  1. Κάνετε like στη σελίδα του 4moms.gr στο Facebook.
  2. Κάνετε like & share το post του διαγωνισμού.

Όροι συμμετοχής:

1. Το «4moms.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (4momsgr), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του 4moms.gr, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

2. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης http://www.facebook.com/ 4momsgr μέσω της επιλογής “like” και να σχολιάσει το post στο Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα 4momsgr στο Facebook και έχει αφήσετι το σχόλιο του στο συγκεκριμένο Post.

3. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένο προφίλ) που θα αντιστοιχεί στον αριθμό αυτό θα είναι ο νικητής του διαγωνισμού.

4. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 14/3/2017 έως 24/3/2017 στις 15.00 μ.μ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 24/3/2017, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα http://www.facebook.com/ 4momsgr.

6. Η κλήρωση θα αναδείξει 1 νικήτρια, η οποία θα κερδίσει δύο σακίδια πλάτης της εταιρίας CITY. Μετά την ανακοίνωση του ονόματος, η νικήτρια πρέπει να επικοινωνήσει με μήνυμα στο inbox αμέσως για να διεκδικήσει το δώρο της.  Η τυχερή δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής.

7. Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.

8. Με την υποβολή των προσωπικών δεδομένων του, κάθε συμμετέχων συναινεί ρητώς, κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, όπως τα προσωπικά δεδομένα του χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο το Διοργανωτή μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων αποκλειστικά και μόνο για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού και όσον αφορά στους νικητές και για την παράδοση των δώρων.

9. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.

10. Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.

11. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.

12. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES