Είναι αυτή η κοπέλα “χοντρή” για το χώρο της μόδας;

Γυναικα

4moms team , 24-01-2017

Η Siera Bearchell είναι η Miss Canada και ετοιμάζεται να διεκδικήσει έναν ακόμη σημαντικότερο τίτλο, αυτόν της  Μις Υφήλιος. Κι όλα θα έβαιναν καλώς, αν δεν στοχοποιούνταν από πλήθος online haters που έσπευσαν να την χαρακτηρίσουν εκτός θέματος καθώς θεωρούν πως είναι πολύ παχουλή για μοντέλο. 

img_c40939337a150fe276e8c2fbb846020f907011

H Siera Bearchell μίλησε για αυτοεκτίμηση και αγάπη μετά τα αρνητικά σχόλια που έγιναν στο διαδίκτυο και επικεντρώνονταν στο βάρος της. «Δίνουμε πάντα έμφαση στα πράγματα που θέλουμε να αλλάξουμε και όχι στο να αγαπάμε όσα είμαστε», είπε.

Η 23χρονη βρίσκεται στις Φιλιππίνες όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός για τον τίτλο της Μις Υφήλιος 2016.«Ενώ είμαι η πρώτη που θα πω πως δεν είμαι όσο αδύνατη ήμουν στα 16, στα 20 ή ακόμα και πέρυσι, είμαι πλέον πιο σίγουρη, πιο ικανή, σοφότερη, ταπεινότερη και πιο παθιασμένη από ποτέ», έγραψε στο Instagram. «Από τη στιγμή που άρχισα να αγαπώ αυτό που ήμουν και όχι να προσπαθώ να συμβαδίσω με όσα η κοινωνία ήθελε να είμαι, απέκτησα μια εντελώς νέα ζωή», συμπληρώνει η 23χρονη. 

 

 

There is no one like you, and that is your power. •Hallway photo opportunities with my beautiful roommate @sari_nakazawa #missuniverse #confidentlybeautiful @missuniverse

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Siera Bearchell (@sierabearchell) στις

Η Bearchell δήλωσε στο BBC ότι εμπνεύστηκε για να μιλήσει ανοιχτά για την παρενόχληση που δέχτηκε στο διαδίκτυο, επειδή θέλει και άλλες γυναίκες να γνωρίζουν ότι είναι το σωστό να αισθάνονται άνετα με το σώμα τους. Μίλησε επίσης για το πόσο δύσκολη ήταν η προετοιμασία για το διαγωνισμό που έγινε στη χώρα της και περιέγραψε το πόσο λίγο έτρωγε, αλλά και την πίεση που δεχόταν, κάτι που την έκανε απόλυτα δυστυχισμένη. 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES