Ψαρόσουπα με τζίντζερ

Μαγειρευουμε

4moms team , 09-01-2017

Πολύ το κρύο καιρός για μια ωραία σούπα.

Υλικά

1 kg ψάρι για σούπα (χελιδονόψαρο, μπακαλιάρο ή ότι άλλο σας αρέσει)
5-6 γαρίδες
3 πατάτες
3 καρότα
1 σελινόριζα
1 κρεμμύδι
1 κουταλιά γλυκού κουρκουμά
1/2 κουταλιά γλυκού τζίντζερ
1/2 κούπα ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε σε μισή κατσαρόλα νερό όλα τα ψάρια καθαρισμένα καλά μαζί με τις γαρίδες.

Ανάλογα με το μέγεθός τους, θα είναι έτοιμα το πολύ σε μισή ώρα.

Αφαιρούμε τα ψάρια και τις γαρίδες από το νερό και τα καθαρίζουμε με προσοχή, κρατώντας μόνο το κρέας και αφαιρώντας όλα τα κοκαλάκια.

Στο νερό που κρατήσαμε, βράζουμε όλα τα λαχανικά, καλά καθαρισμένα και κομμένα σε μεγάλα κομμάτια.

Μόλις μαλακώσουν, προσθέτουμε το τζίντζερ και τον κουρκουμά και τα πολτοποιούμε με το ραβδομπλέντερ.

Προσθέτουμε το καθαρισμένο ψάρι, τις γαρίδες, άλατι, πιπέρι και τέλος, το λάδι.

Πηγή: www.argiro.gr

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES