Πεντανόστιμα τορτελίνια με λουκάνικο

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Μία χορταστική συνταγή για να αντικαταστήσετε την μακαρονάδα σας. Δοκιμάστε αυτή την ιταλική συνταγή για τορτελίνια με λουκάνικο και φρέσκο σπανάκι.

Υλικά:

250γρ. τορτελίνια
1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 φλιτ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1/2 λουκάνικο
2-3 σκελίδες σκόρδο, τριμμένο
3/4 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου
1 μεγάλη ντομάτα ψιλοκομμένη
1/2 φλιτ. κρέμα γάλακτος
αλάτι και πιπέρι
2 φλιτζάνια σπανάκι φρέσκο

Διαδικασία:

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι με μέτρια φωτιά. Όταν το λάδι ζεσταθεί, προσθέτετε τα κρεμμύδια. Κόβετε το λουκάνικο σε ροδέλες και τις βάζετε στο τηγάνι. Δυναμώστε τη φωτιά και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να ροδίσει το λουκάνικο. Χαμηλώστε τη θερμοκρασία και προσθέστε το σκόρδο και τα αρωματικά. Ανακατέψτε τα όλα μαζί για 30”. Προσθέστε το ζωμό, τις ντομάτες, την κρέμα, και τα τορτελίνια στο τηγάνι. Ανακατεύετε καλά και δυναμώνετε τη φωτιά για να πάρουν βράση.
Καλύψτε το τηγάνι και χαμηλώστε τη θερμοκρασία. Αφήνετε τα τορτελίνια να σιγοβράσουν για 15′. Δοκιμάστε τη σάλτσα και προσθέστε ανάλογα με τη γεύση αλάτι και πιπέρι. Στο τέλος προσθέτετε το σπανάκι και ανακατεύετε καλά μέχρι να μαλακώσει και να μαραθεί και τα μακαρόνια σας είναι έτοιμα για σερβίρισμα. 

Πηγή: kevinandamanda.com

4moms team

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η ομάδα του 4moms.gr